Giani Kiriță a dezvăluit în exclusivitate ce marcă de trabucuri premium fumează

Fostul fotbalist Giani Kirita, care a participat la mai multe showuri de televiziune precum „Dansez pentru tine” sau „Exatlon” are un viciu de care stie toata lumea. Impătimit al trabucurilor de lux, faimosul de la Exatlon nu rămâne niciodată cu stocul descoperit și plătește o avere pe trabucuri premium.
Ca o prelungire a degetelor sale, trabucul nu-i lipsește niciodată, dar nu fumează orice îi pică în mână.
Odată cu Exatlon, a descoperit gustul trabucurilor rulate de mână din Republica Dominicană, maturate, iar acum nu mai poate fuma altceva. Așa că face des câte o vizită la prietenii săi de pe www.trabucuridelux.ro, unicul brand românesc de trabucuri, făcute special în Republica Dominicană și Nicaragua și se aprovizionează pentru o săptămână.
Marca de trabucuri care l-a cucerit definitiv pe Giani este Santo del Rey, trabucuri rulate manual și maturate 8 ani.
giani kirita si dragos sandulache
giani kirita si dragos sandulache
Bravonet: De câți ani fumezi trabucuri?
De eproximativ 15 ani. Am devenit dependent. Sunt exact pe gustul meu. Nu mai pot fuma altceva. Atunci când le fumez, îmi amintesc de primele trabucuri pe care le-am pufăit acum 15 ani și mă apucă nostalgia. Alea pe care le-am furat de la Mister (n.r Cornel Dinu) în cantonament.
Cum a fost?
Am povestit și la TV, nu mi-e rușine. Eram la Dinamo, acum 15 ani, în cantonament la Săftica, Cornel Dinu era antrenorul pe care l-am avut atunci, a trecut pe lîngă mine, era la costum, fuma, iar eu stăteam pe bancă și mi s-a părut wow combinația de fum, costum, parfum foarte tare. Și de atunci mi-a rămas în minte. Înainte să ieșim la antrenament, o dată, i-am spus masorului nostru să stea de 6 că mă duc în camera lui să-i fur două trabucuri. M-am dus, avea o cutie frumoasă de Davidoff, i-am furat. Și când am plecat seara după două antrenamente le-am fumat. Mi-a plăcut mirosul, fumul și ce exprimă trabucul. De atunci, le-am încercat pe toate. Știu care sunt bune, care sunt uscate, cum se fumează și cum nu. Acum m-am dat pe trabucuri cu ring mare, marca Santo del Rey, brand detinut de prietenul mei Dragos Sandulache, pentru că au exact tutunul ăla premium și ți le și personalizează în cutii de lemn. Sunt hedonist, aia e! N-ai ce face!.
Câte trabucuri fumezi pe zi?
Trabucurile acestea sunt facute, ganditi-va, de mana, din cele mai fine frunze de tutun. Vin saptamanal la Dragos pentru aprovizionare . Oricum, tot el imi asigura si vestimentatia pentru aparitiile mele publice. După ce m-am lăsat de fotbal, minim două. Sunt cele mai puțin nocive. Orice lucru care nu e bun pînă la urmă e bun pentru tine. Unii prieteni își dau seama că Giani e într-o încăpere după mirosul de trabuc, care a devenit ca o ștampilă a mea. Apropiațîi știu deja că un cadou pentru mine cu care nu pot da greș e un trabuc de lux, pentru că asta e una dintre cele mai mari pasiuni pe care le are. Sunt exact pe gustul meu. Nu mai pot fuma altceva. Atunci când le fumez, îmi amintesc de primele trabucuri pe care le-am pufăit acum 15 ani și mă apucă nostalgia. Alea pe care le-am furat de la Mister (n.r Cornel Dinu) în cantonament.
giani kirita
giani kirita
De atunci, le-am încercat pe toate. Știu care sunt bune, care sunt uscate, cum se fumează și cum nu. Acum m-am dat pe trabucuri cu ring mare, marca Santo del Rey, pentru că au exact tutunul ăla premium și ți le și personalizează în cutii de lemn. Sunt hedonist, aia e! N-ai ce face!”, declară Giani Kiriță.

Unii prieteni își dau seama că Giani este într-o încăpere după mirosul de trabuc, care a devenit ca o ștampilă a sa. Apropiații știu deja că un cadou pentru Faimos cu care nu pot da greș este un trabuc de lux, pentru că asta e una dintre cele mai mari pasiuni pe care le are.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata