George Burcea, replică colosală pentru soția lui, Andreea Bălan, în plin scandal de divorț!

La scurt timp după prima apariție la televizor a soției lui de care este acum separată, Andreea Bălan, George Burcea a decis să transmită atât fanilor, internauților cât și presei și tuturor emisiunilor care i-au menționat numele, un mesaj. Vedeta a transmis pe rețelele de socializare un mesaj incredibil în care a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit câteva dintre motivele despărțirii de Andreea, culmea, contrar celor spuse de ea.

„- Dupã o perioada de 5 ani, am decis sã pun capãt relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit urmãtorul lucru: vedeti-vã de gunoiul din propria viatã.
– Dacã nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetitii, platouri sau excursii.
– Dacã despre mine care sunt aici, in B, lângã copii, spuneti ca i-am abandonat, atunci ce parere aveti de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lasat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din tara sau si mai rãu, au intrat în puscãrie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneti?
– Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihicã, cu tipete si frustrãri din partea pãrintilor.
– Andreea m-a prezentat vouã, publicului mai larg, ca fiind cel mai bun sot si mai ales tatã….. Vã confirm cã asa am fost. Am spãlat, cãlcat, am fãcut curãtenie, mâncare, cumpãrãturi, am spãlat copii, n-am dormit multe nopti pentru a sta cu ei ( oricum era datoria mea de pãrinte), am ajutat-o pe Andreea si la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional si în acelasi timp am filmat pentru altii ( filme in Uk, America, Germania, Italia, India, România ), reclame worldwide, proiecte de film personale în care am bãgat multi bani ( banii munciti de mine, nu de altii), repetitii/spectacole la teatru, dezvolt ceva business cu un prieten ( unde am investit foarte multi bani- tot ai mei), am fãcut productie de la zero ( cu colegii din casa de productie/ ong) si reclame pentru diferite branduri, scriu la roman, piesã de teatru si film, incerc sã atrag bugete si sa fac multe alte activitati….dar cum sã stiti voi toate aceste lucruri dacã stati toatã ziua pe canale tv care nu fac altceva decât sã vã îndobitoceascã si care sunt pline de prostie, cititi toate ziarele ( online si print) care au la bazã oameni de categoria – – – 0 si bârfiti cu prietenii vostri apropiati sau imaginari…pentru cã “viata voastrã e minunatã”, iar Burcea e un mare dobitoc care-si cumpãrã substante din banii mamelor voastre….
– Revenind la familie si la treburi: am fãcut toate aceste lucruri in casa pentru cã bunica m-a învãtat sã fac de toate ( te iubesc, bunico), pentru cã am bun simt si mai ales pentru ca mereu am considerat ca femeia NU trebuie sa fie sclavã în casã ( asa cum au fost bunicile si chiar mamele noastre), iar bãrbatul sã fie servit ca un rege…. Am considerat cã implicarea bãrbatului este imperios necesarã ( cu o limita de bun simt), pentru bunul mers al familiei si mai ales pentru psihicul copiilor. Totodatã am încercat sã împart treburile în casã în asa fel încat sotia sã-si poata face treaba mereu, pentru cã un artist care este pe piatã de 20 de ani produce mult si niciodata nu poti compara cu cat poate produce un actor abia iesit din facultate…În acelasi timp, datoritã acestor întelegeri eu am putut sa fiu alaturi de familie, alãturi de teatru, film, iar când am prins oportunitatea, am investit proprii bani în proiecte în care am crezut. Si am fost singurul care a crezut in toate proiectele. Mereu.
– Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.
– Faptul că am inceput să scriu la carte nu m-a făcut să o iau razna ( cum au spus anumiti apropiati…) sau să-mi deschidă răni din trecut, ci mi-a dat o putere si mai mare să lupt pentru cauză si să transform această poveste intr-o forma de arta: – campanie- roman-piesă de teatru și film. Iubesc mult ceea ce fac si am nevoie de liniste și susținere morală de la cei din jur pentru a face lucruri cât mai bune… Si de sustinere morala aveam si la toate proiectele pe care le-am dezvoltat..sau macar sa nu mi se reproseze ( de sute de ori), ca investesc prost si ca ar trebui sa fac altceva…). 

– Haideti sa nu mai pledam in victime pe la Tv doar de dragul publiclui,emotiei sau mai ales al marketingului… Cand marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american sa fie doar o facatura ordinara, o sedinta foto de dragul publicului, fara a avea substrat, candoare, dorinta pura sau alte sentimente care au legatura cu sufletul omului….
– Faptul cã eu am consumat o substantã interzisã de lege nu vãd de ce ar fi problema întregii tãri… Pe lângã asta, sã stiti cã mi-am luat problema” cu banii munciti de mine, nu de mama, Andreea sau din banii vostri. Nu uitati cã am voie sã fac ce vreau cu banii mei, iubitilor…. Pe lângã acest aspect, în ultimii 5 ani nu stiu dacã m-am îmbãtat de 5 ori si atunci a fost de ziua mea, din banii mei si într-un loc sigur, nu in club, pe strada sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societãtii, scursuri care au consumat si poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am gresit si totodatã mi-am si asumat acest lucru, iar mai tarziu voi plãti. Nu vã faceti griji, stia Burcea cã vine si ziua plãtii…
– Tot legat de substante…de unde pânã unde “dependent”? Ati stat la nasul meu/gura mea sã mã controlati? Mi-ati cumpãrat voi? Stiu foarte bine sã am grijã de mine, de sãnãtatea mea si niciodata nu m-as duce într-o zonã dacã stiu cã-mi poate face rãu…dar probabil sunteti incapabili sã intelegeti/pricepeti cã mai sunt si oameni care stiu cum sã-si “manageruiascã” viata si plãcerile, curiozitãrile etc.
– M-au sunat colegi de film si teatru sã-mi spunã cã niste indivizi ( tot colegi de teatru), au tinut mortis sã-i informeze ca “George Burcea se drogheazã, e rau, aveti grijã la el”, sau le-au bãgat pe gât multe tâmpenii care nu-si au locul. “Iubitii” mei, vedeti-vã de viata voastrã si de rahatul din casele voastre….cãci oamenii stiu cum este omul George Burcea, iar tot ce faceti voi este sã confirmati faptul cã bârfa este scopul principal pentru care voi traiti. Vã trimit multã iubire si intelegere… Spor la bârfã. Cu asta veti rãmâne.
– Cât cretinism poate sã existe din partea “presei” încât sã mã “cupleze” cu diferite persoane cu care apar… Voi credeti cã dacã “m-as cupla”, v-as lãsa sã vedeti acest lucru? fara descriere;))))) Nu m-am despãrtit de sotie sã dau iama în fetele din B….Încep un nou spectacol, joc în Biloxi si mai am si restul activitãtilor mentionate mai sus. Incetati sã mã mai urmãriti zilnic, vã rog. Am auzit cã se scumpeste benzina, dragi “paparazzi….
– Iubitã presã, sunt atât de multe probleme la nivel national care ar trebui sã vã preocupe, iar voi v-ati oprit la AB si George Burcea? Serios? Aceasta este cea mai mare problemã a României? Sunteti jalnici si patetici atât voi, cât si emisiunile voastre de 2 lei. Încetati sã vã mai dati cu pãrerea, pentru cã doar eu si sotia stim cu exactitate ce a fost în casa noastrã. Ma rog…casa ei 

– Am observat cã domnul Burcea( tata), a iesit în presã în ultimul timp si m-a discreditat total. Ce poti sã-i ceri unui om care si-a bãtut fosta sotie ( mama) pânã la lesin, si-a omorât fosta amanta, si era cât pe ce sã bage un cutit în propriul fiu….Burcea mic… . In curând ii voi demonta tot ce a spus si abia astept sã-l vãd cum isi înghite amarul din propria cavitate bucalã. Take your time, bro
– S-a discutat mult despre prezenta mea în emisiunea lui Brancu si Majda. Nu mergeam dacã nu-i promiteam Majdei ca o fac ( am fost colegi la facultatea de teatru) si cã prima si ultima emisiune la care merg, va fi a ei. Si asa am si fãcut. Am mers sa vorbim despre campania Sincer eu, doar ca domnul prezentator, dupã ce m-a lãsat sã-mi spun monologul ( de care nu era interesat oricum), a început sã primeascã mesaje ( in direct), cu întrebãrile pe care trebuie sã mi le adreseze ( lucru pe care l-a si fãcut), doar cã fiind nesatisfãcut de raspunsurile mele de moldovean cu coloana ( sau prost uneori), s-a supãrat si a început sa primeascã si mai multe detalii ( din familie). De la cine primea întrebãrile? Eiii, hai ca v-ati prins…
– Sfat: niciodata, dar niciodata sã nu amenintati pe cineva cã-l puteti distruge asa cum ati mai facut-o candva….Niciodata. Din interiorul acelui om va iesi un crocobaur mare care se va lua la trântã cu voi. Si nu va iesi bine, indiferent cate conexiuni aveti la nush ce nivel. Nimeni nu va pãrãsi cuibul, daca acolo-i bine…
– Am primit peste 2000 de mesaje si 1300 de comentarii ( le-am banat/sters), în care sunt înjurat în ultimul hal. Am un mesaj pentru desteptii care au facut, fac sau care vor mai face acest lucru: fiecare mesaj mã încarcã cu o energie debordantã si mã linisteste când vãd cã sunt oameni mai prosti decât mine. Si sunt multi… Sar”naaa. ( Moldovean fericit   ).
– Domnule miel cu 7 nãri, noi doi nu am avut niciodata discutie/contract pentru o eventuala suma de bani. Poate ai avut cu altcineva si ai uitat. Nahhh, bãtrânetea…Se poate, bineinteles, ca frustrarea sa-ti fie atat de mare, incat sa dai din tine tot ce ai mai rau posibil Nici nu te-am perceput altfel vreodata. Eu cred ca ar trebui sa-ti intrebi producatorii de cate ori m-au sunat in 3 zile ca sa-mi ofere bani pentru a sta pe canapeaua ta si pentru a-mi spune povestea. Nu vrei ca publicul sa stie ca voi platiti oamenii sa stea pe canapea? Ehh, lasati, ca nu suntem toti la fel de prosti asa cum ne considerati dumneavoastra, domnule…. Doare cand cineva va da de gol, nu? App, senior, tot presa voastra de rahat a inventat suma…eu nu am spus niciodata ce suma mi-ati oferit, pentru ca nu v-am lasat sa ajungeti pana acolo 
– Hai, aveti grijã de nasul vostru 

Ps. Aveti ceva de tras…

Pps. Rog binefãcãtorii sã-si vadã de mucii lor si sã dea sfaturi despre cum si ce ar trebui sã fac.. ”, a fost mesajul transmis de George Burcea pe pagina sa de Facebook.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: playtech.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata