George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a discutat la TV despre divorț: „Nu poliția m-a filat, ci aveau informația de la Andreea”

George Burcea a dat deja primele declarații după ce Andreea Bălan a apărut la tv și a discutat despre despărțirea lor.

Așadar, în cadrul unei postări publice pe Facebook, acesta a făcut un atac la adresa mamei fiicelor lui și a afirmat că ea a fost cea care l-a „pârât” la Poliție că se drogase.

”George Burcea: Poliţia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…aşa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informaţi de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fătã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez “platoul de filmare”. Andreea ştia că eu am consumat substanţe. De unde? Şi-a însuşit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta şi-n stânga.”, a dezvăluit el.

În plus, George Burcea a afirmat că i-a fost alături Andreei în tot ceea ce a făcut.

”Andreea m-a prezentat vouã, publicului mai larg, că fiind cel mai bun soţ şi mai ales tatã….. Vã confirm cã aşa am fost. Am spãlat, cãlcat, am fãcut curãtenie, mâncare, cumpãrãturi, am spãlat copii, n-am dormit multe nopţi pentru a stă cu ei( oricum era datoria mea de pãrinţe), am ajutat-o pe Andreea şi la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional şi în acelaşi timp am filmat pentru alţii ( filme în Uk, America, Germania, Italia, India, România ), reclame worldwide, proiecte de film personale în care am bãgât mulţi bani ( banii munciţi de mine, nu de alţii), repetiţii/spectacole la teatru, dezvolt ceva business cu un prieten ( unde am investit foarte mulţi bani- tot ai mei), am fãcut producţie de la zero ( cu colegii din casă de producţie/ ong) şi reclame pentru diferite branduri, scriu la roman, piesã de teatru şi film, încerc sã atrag bugete şi să fac multe alte activităţi….dar cum sã ştiţi voi toate aceste lucruri dacã staţi toatã ziua pe canale tv care nu fac altceva decât sã vã îndobitoceascã şi care sunt pline de prostie, citiţi toate ziarele ( online şi prinţ) care au la bazã oameni de categoria – – – 0 şi bârfiti cu prietenii voştri apropiaţi sau imaginari…pentru cã “viaţă voastrã e minunatã”, iar Burcea e un mare dobitoc care-şi cumpãrã substanţe din banii mamelor voastre….”, a mai afirmat el.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: playtech.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata