George Burcea a părăsit locuința în care trăia alături de Andreea Bălan. Cât de aproape sunt cei doi de divorț

Andreea Bălan și George Burcea au decis să ducă vieți separate. Informația a fost dată și confirmată de către un apropiat al celor doi, care spune că divorțul este inevitabil și că nu se mai pune problema de împăcare. Cu toate că George nu s-a mutat oficial din casa în care a locuit alături de Andreea și de cele două fiice, el nu mai locuiește acolo.

În urma informațiilor date de sursa apropiată de Andreea Bălan, aflăm că vedeta suferă și nu știe ce s-ar fi putut întâmpla între ei. În plus, Andreea a încercat de multe ori să discute cu soțul ei, însă acesta o refuză vehement.

„Oficial, nu s-a mutat încă din casa Andreei Bălan, dar nici nu mai stă acolo. Merge din când în când, îşi ia haine, şi pleacă din nou, în ciuda faptului că ea încearcă să îl reţină, să discute. Atunci el reacţionează ciudat, ridică vocea, nu vrea să o asculte, şi pleacă. Andreea încearcă să fie tare pentru cele două fetiţe pe care le au împreună, dar inima ei e zdrobită”, a afirmat o persoană pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan suferă îngrozitor și nu știe ce se întâmplă cu soțul ei, George Burcea

Tot aceeași sursă a mărturisit că George Burcea nu se oprește din a ridica vocea la soția sa, ori de câte ori aceasta l-ar fi rugat să stea de vorbă.

„Andreea nu înţelege de ce el se comportă aşa cu ea, cu soţia lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenţei domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuţiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violenţă…”, a mai declarat respectiva persoană.

„Nu mai pot comunica aşa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înţelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl şi înţelege, ştie că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depăşească situaţia”, a mai afirmat respectiva persoană.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata