Gemma Atkinson și Gorka Marquez au anunțat logodna

Gemma Atkinson și Gorka Marquez și-au încântat fanii duminică, când și-au anunțat logodna. Gemma a postat o fotografie pe Instagram în seara de Ziua Îndrăgostiților, care a arătat-o ​​sărutându-și noul logodnic pe obraz, în timp ce și-a arătat inelul.

Ea a titrat imaginea: „Valentine’s forever … Bineînțeles că am spus da [emoji inimii]”. Prietenii celebri ai cuplului au fost în mod clar încântați pentru ei și s-au grăbit să-și împărtășească felicitările, cu fosta actriță din Coronation Street și concurenta din Strictly, Catherine Tyldesley comentând: „Oh, inima mea! Deci, sunt încântată pentru voi!.”

Co-starul lui Gorka, Oti Mabuse, a fost, de asemenea, printre primii care i-au urat binele perechii, comentând: „Yesssssssssss FELICITĂRI … INIMA MEA! Foarte fericit pentru tine”. Gemma și Gorka s-au întâlnit pe platoul emisiunii de dans BBC în 2017, deși nu au dansat împreună până la specialul de Crăciun din 2019. Ei și-au întâmpinat fiica Mia, în iulie a acelui an.

Fanii erau convinși că Gorka o va cere pe Gemma când se va întoarce de la filmarea Strictly în decembrie, după ce cuplul a petrecut câteva săptămâni la distanță din cauza restricțiilor COVID-19.

Cu toate acestea, vechiul romantic ar fi vrut să aștepte până la Ziua Îndrăgostiților pentru a face lucrurile oficiale. Bilbao, Gorka, i-a adus recent un omagiu minunat partenerului său, ca parte a fanilor Q și A pe Instagram, la sfârșitul lunii ianuarie. Unul dintre adepții săi a întrebat-o pe vedetă: „Când ați știut că Gemma este cea aleasă… Vă iubesc pe toți împreună xx”.

Gorka a răspuns cu dulceață: „Când m-a făcut să mă simt ca nimeni altul…”, adăugând un emoji roșu.

Când un fan a pus întrebarea: „Când o să o ceri pe Gemmei? Haide…fă-o!”, el a răspuns:

„Cine spune că nu am de gând să o fac?”. Un altul a adăugat: „Crezi că tu și Gemma veți avea mai mulți copii?” Gorka a scris: „Sper că da! Dar încă nu”.

Felicitări cuplului fericit!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata