Gabriela Cristea, replici dure la adresa fanilor: „Sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic că este ușor să slăbești”

Gabriela Cristea a slăbit destul de mult în ultimul timp, iar acum se poate bucura de o siluetă frumoasă. Cu toate acestea, vedeta este furioasă din cale afară pe fanii care o critică în mod acid.

Gabriela Cristea s-a apucat de slăbit și face eforturi foarte mari pentru a avea silueta de altă dată. Așadar, vedeta și-a înjumătățit porțiile de mâncare, iar rezultatele nu întârzie să apară.

În ultimul timp, Gabriela Cristea a reușit să piardă trei măsuri la haine și asta grație unei firme care îi livrează porțiile de mâncare, pe care le consumă la orele stabilite. Dorindu-și să-și recapete silueta de altă dată, bruneta s-a hotărât să consume porții chiar mai mici decât ar fi indicat:

 “Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc”, a admis Gabriela.

„Restul mănânc eu, am meniu de 1.700 de calorii şi recunosc că mai iau şi din porţia ei uneori, când mi-e foame”, a adăugat Tavi. Prezentatoarea emisiunii „Like a star!” de la Antena Stars susţine că strategia ei funcţionează foarte bine, cu toate că nu îi este deloc simplu. 

„La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micşorat stomacul.Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc uşor şi sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: E foarte uşor, am slăbit foarte uşor, nu am făcut nimic să slăbesc”, a menționat ea, conform Libertatea.

În plus, vedeta a renunțat să se mai urce pe cântar, iar singurul ei reper rămân doar hainele, având în vedere faptul că ea a declarat că a pierdut trei mărimi:

 ”„Cântarul este cel mai mare duşman al vieţii mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc şi în timp ce alăptam şi încercam să mănânc aşa, cu cap, să pot să am resurse şi pentru Iris şi, în acelaşi timp, să şi slăbesc. Şi când vedeam că acul cântarului nu se mişcă şi eu mănânc trei frunze şi o păpădie, i-am tras un picior, la propriu. Era din sticlă, mamă, dacă îl sparg, am îmbulinat-o! Şi am zis: gata, până aci! Deci este foarte greu”, a afirmat, Gabriela Cristea.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: ciao.ro, fanatik.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata