Gabi Bagu si Andreea Bostanica au lansat „Senorita”

Când spiritele încep să se aprindă, pasiunea este prezentă, iar atmosfera devine din ce în ce mai încărcată, înseamnă că a apărut „Señorita”.
Gabi Bagu și Andreea Bostănica au lansat o piesă despre o dragoste plină de dorință, care se simte cel mai bine în pași de dans.
„Señorita” promite să ne ridice starea de spirit și să ne pregătească de weekend pe ritmuri de latino. O melodie despre o iubire ca-n filme, dar și despre drumul unei inimi rănite spre vindecare. Un el care vorbește despre sentimetele pe care ea i le trezește. O ea care îmbrățișează provocarea de a-și vindeca inima cu ajutorul lui.
„Această Se ñ orita a fost făcută în primul camp de creație la Mattman Music, alături de niște oameni foarte talentați și foarte mulți, aș putea spune. Multe minți geniale au pus gând peste gând și notă peste notă pentru a ieși acest vibe tropical nebun.
Clipul a fost o provocare. Am stat undeva la 14 ore pe set și a fost un amalgam de emoții și trăiri alături de toți cei implicați. Andreea Bostănica, colegă de piesă, a fost eroina, a rezistat și a avut un vibe bun de la început și până am plecat fiecare pe drumul lui. Sper să vă placă această colaborare și să vă bucurați de energia frumoasă pe care o simțim și noi.”, a povestit Gabi.
„Este o piesă despre o dragoste pasională, dar și despre vindecare și puterea de a o lua de la început, fără să te uiți în spate. Ea a fost rănită, însă redescoperă dorința prin intermediul lui. Este o melodie foarte ritmată, care sper să vă facă să vă mișcați, pentru a o simți cu adevărat. Sper să vă placă.”, a spus Andreea.
Gabi Bagu este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din București, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică după o seară la karaoke. Gabi s-a lansat în 2017 cu piesa „Dar-ar Naiba #Racatan”, cu Matteo și Keed. Primul single al artistului, „Cum e ea”, se apropie de un milion de vizualizări pe Youtube, iar cea mai populară piesă semnată Gabi Bagu, „Nu ești tu”, a adunat 7,7 milioane de vizualizări.
Andreea Bostănica, denumită „regina TikTokului”, a reușit să strângă de-a lungul timpului o comunitate impresionantă în online. Aceasta are peste 3,5 milioane de urmăritori pe TikTok, peste 698.000 de urmăritori pe Instagram și o comunitate de peste 581.000 de oameni pe Youtube. Prima sa piesă, „De ce noi”, are peste un milion de vizualizări.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata