Gabi Bagu lanseaza o piesa pentru suflet: „Inca ma iubeste”

Tuturor ni se întâmplă să trecem printr-o despărțire și să lăsăm în urma noastră o parte din inimă și un trecut plin de pasiune și iubire, în ciuda neînțelegerilor. Uneori lipsa iubirii nu este neapărat un motiv de separare, dar prin ignorarea și nerespectarea acestui sentiment puternic se pot provoca rupturi. Gabi Bagu se hotărăște să împartă cu noi această experiență de viață în noul său single, Încă mă iubește.

Piesa ne vorbește despre o ea a trecutului, prinsă încă în mrejele iubirii, deși în brațele altcuiva. Și despre un el plin de regrete, care își asumă vina pentru încheierea relației lor. Se spune că apreciezi un om abia după ce îl pierzi și rămâi cu amintirea. Asta ne transmite și Gabi în versurile Stau singur cu o poză și zic povestea mea/ N-am iubit cum a vrut ea.

Cu siguranță mulți tineri și nu numai se vor regăsi în versurile piesei Încă mă iubește și vor simți, odată cu el, povestea de iubire în care ea a rămas cu toată dragostea, iar el cu vina, exprimată chiar de interpret în versurile E vina mea că n-am avut grijă de tine/ Vina ta că ai crezut prea mult în mine.

“Eu sunt genul de om care vorbește din inimă în melodiile pe care le face pentru că vreau ca publicul meu să îmi trăiască muzica, așa cum o trăiesc și eu. Este o piesă mai tristă care s-a axat pe unele întâmplări din trecutul meu și sunt convins că nu sunt singurul care a experimentat asta. Suntem oameni și toți facem greșeli. Mie îmi place să le transform în artă.”, spune Gabi.

Gabi Bagu este cunoscut pentru versiunile originale create după o multitudine de piese celebre. A fost confirmat deseori în mediul online și pentru compozițiile proprii, precum ”Nu Ești Tu”, care a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, dar și pentru piesele în care a apărut alături de alți artiști, precum Matteo și Keed. Pentru cei care vor să îl cunoască mai bine, Gabi postează pe contul său de YouTube inclusiv vloguri, care surprind momente de interes din viața lui.

Piesa poate fi ascultată pe toate platformele digitale: https://lnk.to/inca_ma_iubeste

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata