Fratele lui Mariah Carey dă în judecată vedeta, din cauza suferinței emoționale cauzată de memoriile sale

Fratele mai mare al lui Mariah Carey o dă în judecată pe vedetă pentru defăimare și suferință emoțională cauzată de recenta ei biografie, The Meaning Of Mariah Carey.

Morgan Carey, care caută despăgubiri nespecificate, spunând că, cartea sugerează în mod fals că a fost violent. În consecință, el a suferit „o durere mentală extremă” și „daune grave reputației sale”, se arată în cazul său juridic.

Documentele au fost depuse la o lună după ce sora lui Mariah l-a dat în judecată pentru 1,25 milioane de dolari (900.000 de lire sterline) pentru memoriile sale.

Alison Carey a spus că pasajele care susțin că i-a dat Valium lui Mariah, în vârstă de 12 ani, a încercat să o proxeneteze și i-a aruncat ceai în fierbere sunt „revoltătoare” și menite să o „umilească și să o jeneze”. Ea a negat afirmațiile, spunând că, cântăreața „nu a prezentat nicio dovadă care să justifice aceste acuzații grave”.

Autobiografia lui Mariah a fost publicată în septembrie anul trecut și a ocupat lista de best-seller-uri de non-ficțiune a The New York Times în octombrie.

Conține multe dezvăluiri despre viața ei, inclusiv educația ei dificilă, disfuncțională, rasismul pe care l-a întâlnit în copilărie și acuzațiile că prima ei căsătorie cu directorul executiv Tommy Mottola a fost abuzivă.

Morgan Carey, născut în 1960, spune că vedeta i-a afectat reputația scriind despre o presupusă „luptă vicioasă” cu tatăl său, care a avut loc când era mică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata