Foto inedite! Adrian Nartea din „Vlad” a implinit 39 de ani! Cum arata la debut ca actor si model!

Interpretul lui Vlad Pop din serialul „Vlad” de la Pro TV, actorul si modelul Adrian Nartea are un trecut plin si este unul dintre cei mai cautati oameni din industrie.  Prima aparite pe sticla a lui Adrian Nartea a fost pentru o reclama a unei banci. Fiind prima legatura a sa cu ceea ce inseamna actoria, a fost foarte implinit sufleteste cand totul a iesit bine si regizorul a fost multumit.

adrian nartea in fetele marinarului
adrian nartea in fetele marinarului

Asta i-a deschis drumul in cariera sa actoriceasca. In 2006 joaca in serialul „Fast food”. Desi nu avea niciun curs de actorie, timp de 6 luni, zi de zi, a fost pe platou la filmari. Dupa cum spune intr-un interviu, a fost o experienta care i-a lasat un gust dulce, dar si putin amarui cand a aflat ca nu se mai produce.

adrian nartea model
adrian nartea model

Desi a avut in general doar roluri secundare, i-ar placea sa joace in rolul unui doctor sau un personaj de actiune. Cu ocazia rolului din „Fetele marinarului” a putut calatori pe meleaguri indepartate, lucru care l-a bucurat, fiind un impatimit al calatoriilor. Ii plac sporturile de iarna, nu scapa nicio ocazie de a se da cu snowboardul, fie acasa la Brasov, fie prin Austria, Elvetia.

Adrian-Nartea
Adrian-Nartea

Adrian Nartea este un tanar atragator, cu lipici la public, inca de la primele aparitii in reclame si serialele romanesti. Ii place adrenalina si cascadoriile, de aceea isi doreste un rol intr-un film de actiune. Este simpatic, plin de sarm si profita de pe urma acestor lucruri. Isi doreste o familie, fiind in cautarea „aventurii de-o viata” asa cum spune intr-un interviu.

fastfood
fastfood

Adrian Nartea este cunoscut si in afara tarii datorita prezentarilor de moda ale caselor celebre la care a defilat pe scena. A interpretat excelent toate rolurile jucate, desi nu a terminat niciun curs de actorie. Desi nu a avut o cariera stralucita in actorie, a jucat si in cateva filme de lung metraj, insa este un barbat tanar si priveste un nou rol ca o provocare.

Este casatorit cu modelul Alina Ferinceac si au impreuna o fetita. A participat la reality-showul „Fort Boyard” de la Pro TV si apoi a dat probe pentru doua proiecte. Unul a fost „Ninja Warrior” si al doilea pentru „Vlad” unde a si fost acceptat dupa ce a dat mai multe probe. Dupa spusele multora este cel mai potrivit actor pentru al juca pe Vlad.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata