Fostul soț al lui Katy Perry, Russell Brand, vorbește despre căsătoria lor eșuată

Katy Perry are o relație fericită și sănătoasă cu logodnicul ei, Orlando Bloom, dar cu mult înainte ca aceștia să fie un cuplu, ea era căsătorită cu Russell Brand, iar acum el s-a deschis în legătură cu căsătoria lor. Producătorul de succes a melodiei I Kissed a Girl și comediantul britanic au divorțat la doar un an de la nunta lor în 2010, când au depus documentele. Dar, în ciuda romantismului lor de scurtă durată, Russell insistă că a încercat cu adevărat să o facă să funcționeze.

El a făcut mărturisirile în timpul unui Q&A live cu fanii de pe TikTok, când a fost întrebat despre fosta sa soție. În loc să rezolve problema, el a spus: „Am încercat cu adevărat în acea relație. Nu am decât sentimente pozitive pentru ea”.

La momentul despărțirii, Katy a dezvăluit că soțul ei îi spusese că intenționează să divorțeze de ea printr-un mesaj text și că nu au vorbit după aceea.

În documentarul ei din inimă, Katy Perry: Part of Me, cântăreața a recunoscut că programele lor agitate de lucru, iar faptul că ea nu era pregătită pentru copii a dus la dispariția relației lor. Amândoi au devenit părinți împreună cu partenerii lor noi. Russell are doi copii cu soția sa, Laura, iar Katy este o proaspătă mămică pentru fetița ei Daisy Dove, pe care o are cu Orlando.

Katy este iubitoare de viață ca mamă și a arătat incredibilă în noile fotografii promoționale pentru întoarcerea la American Idol. Și-a păstrat bebelușul departe de lumina reflectoarelor de la nașterea sa din august, dar Daisy și-a făcut o „apariție” în videoclipul muzical al mamei sale, Not the End of The World, în care a jucat și Zooey Deschanel.

Într-un clip din culise realizat în timpul filmării, Katy a vorbit despre maternitate. Ea a spus: „Sunt pe punctul de a mă întoarce acasă la fetița mea, Daisy Dove. Sunt atât de încântată de asta. Mi-aș dori să pot fi în toată treaba, dar trebuie să mă duc acasă și să fiu mamă. „

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata