Florentina Opriș, mai înfloritoare ca oricând la 51 de ani. Vedeta a povestit prin ce drame a trecut la viața ei și cum a reușit să le depășească

În anul 2012, Florentina Opriș a rămas văduvă, după ce soțul ei și-a pierdut viața în lupta cu o o boală foarte rară. Vedeta Kanal D nu avea mai mult de 43 de ani la acea vreme și un băiat în vârstă de 19 ani, iar clipele care au urmat după tragicul eveniment au fost înfiorătoare. Florentina și soțul ei aveau o relație de 25 de ani, iar în toată perioada de după moartea persoanei iubite, și-a canalizat atenția către alte femei care au trecut prin situații asemănătoare, sfătuindu-le.

Florentina Opriș are 51 de ani în prezent, dar arată și se simte ca la 30, caracterizându-se drept o „răsfățată a vieții”. Cu toate că a trecut prin multe momente crâncene în viață, Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă”, de la Kanal D, a descoperit calea pentru a se păstra tânără atât fizic cât și sufletește.

La opt ani de la moartea soțului, Florentina este acum o femeie împlinită, fericită dar și o mamă mândră de fiul său Loren, în vârstă de 27 de ani, și de alegerile sale.

„Petrecem vacanțe împreună, măcar o dată pe an, acum că este adult. Stăm de vorbă despre toate aspectele vieții, despre trup, dar mai ales despre suflet. Are o iubită, sunt de șapte ani împreună, și mă bucur că au o relație foarte frumoasă. A urmat exemplul pe care l-a văzut în familie. Iubita lui este prietenă mea, există respect între noi și încerc să-i fiu alături în toate ipostazele vieții. Face parte din familia noastră și am implicat-o în proiectele mele. Este o față frumoasă și isteață”, dezvăluie Florentina Opriș.

Soluția pentru o viață echilibrată din toate perspectivele, este o balanță ideală între trup și suflet, este de părere prezentatoarea. De asemenea, a și publicat o teză de doctorat în domeniul nutriției, sport și terapii alternative. Încă din copilărie a fost pasionată de trup și suflet și își dorește să împărtășească cu cât mai multe persoane această pasiune.

„În primul rând, genetica și-a spus cuvântul, dar am și lucrat cu mine însămi. De la nouă ani am făcut sport de performanță, dar fac mișcare și acum. Țin mult la detoxifierea organismului, miercurea și vinerea mănânc doar legume și fructe. Este un fel de post pentru mine.  Bunicul din partea tatălui era preot și am învățat de mică să am grijă atât de trup cât și de suflet”, dezvăluie Florentina Opriș, care are și un mesaj pentru doamnele care trec prin momente dificile în viață, ea spune că „Timpul vindecă!’

 

 

Sursa: viva.ro

Sursa foto: evzmonden.ro, ziare.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata