Flick și Denisa se pregătesc de prima petrecere a fetiței lor, Eva Maria!

Flick și soția lui se pregătesc pentru un eveniment emoționant – prima aniversare a fiicei lor, Eva Maria. Cei doi părinți au decis că marele eveniment să aibă loc într-o locație spectaculoasă, în pădure, pe malul lacului Snagov, la Jubile by the Lake.

 

Ce meniu au pregatit pentru invitați

 

Dacă Denisa și-a dorit ca în meniu să se regăsească preparate vegetariene și cele care au la bază fructe de mare, Flick a mers pe preparatele la grătar, totul sub supravegherea profesioniștilor.

Petrecerea de un an a micuței Eva va avea ca temă: Baby Animals, dress code: roz, iar invitații vor avea parte de un candy bar spectaculos, în concordanță cu tematică aleasă de cei doi părinți.

 

La prima aniversare, părinții i-au pregătit un cadou special copilei lor: un diamant spectaculos pe care, atunci când va crește mare, îl va putea pune în valoare într-o bijuterie, așa cum va dori Eva.

 

“A fost un an de-a dreptul fascinant și acesta este cu siguranță doar începutul. Ne bucurăm din plin de fiecare secundă, am ales să ne dedicăm total acestei perioade magice și să o creștem pe Eva Maria fără bonă sau fără alt gen de ajutor. Suntem doar noi trei mereu și această a fost cu siguranță cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Trăim clipe magice împreună, ceea ce formează o legătură foarte importantă între noi trei.

De abia așteptăm petrecerea, locul pe care l-am ales pentru a petrece această zi foarte importantă pentru noi pare desprins dintr-o poveste, la fel că viața pe care o trăim”, spune Denisa.

 

Flick are și el mari emoții. “Sunt extrem de emoționat, la fel cum sunt pentru fiecare lucru nou pe care Eva îl face alături de noi. A fost un prim an minunat și cu siguranță îl vom încheia minunat. Am ales locul perfect pentru a crea o super amintire.

Azi, la fel ca și-altădată,

Facem lucruri ce ne plac.

Face un an a noastră fată

Și-o sărbătorim pe lac”, a declarat Domnul Rimă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata