FLETCHER a lansat single-ul “Becky’s So Hot”

FLETCHER a lansat single-ul “Becky’s So Hot”. Piesa este un portret palpitant de intim al unei iubiri, fiind cel mai recent single de pe viitorul ei album de debut, Girl Of My Dreams, care va fi lansat prin Capitol Records, pe 16 septembrie.

FLETCHER spune: „Am scris „Becky’s So Hot” acum câțiva ani, după ce m-am uitat pe Instagramul iubitei fostului meu. Mi-a plăcut din greșeală o poză cu ea purtând un tricou vintage al fostului meu, unul pe care l-am purtat și eu. Complexitatea trecerii mai departe a fost ceva ce doream să explorez și mi s-a părut mai interesant să scriu ceva din perspectiva de a fi uluit de ea. Girl Of My Dreams reia de unde se oprește THE S(EX) TAPES și unește visele mele, fricile, fanteziile, momentele dezordonate și toate sentimentele trecătoare dintre ele. Proiectul evocă o imagine a modului în care durerea poate evolua și la fel și tu.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BeckysSoHotPR

Cea de-a doua melodie lansată de pe Girl Of My Dreams, „Becky’s So Hot” vine dupa „Her Body Is Bible”. Produs executiv de Malay (Frank Ocean, Lorde) – care a lucrat la și la THE S(EX) TAPES, un EP din 2020 care a ajuns pe locul 1 pe iTunes în toate genurile – Girl Of My Dreams dezvăluie lumea ei interioară, mai neînfricată decât oricând, documentând experiențele profund transformatoare în drumul ei către auto-descoperire.

FLETCHER va începe în această toamnă turneul Girl Of My Dreams, o cursă de 25 de opriri în America de Nord. Începând pe 10 octombrie la House of Blues Orlando, turneul va continua până pe 18 noiembrie la Hollywood Palladium din Los Angeles, cu opriri sold-out în locații legendare precum Hammerstein Ballroom din New York City.

FLETCHER este o artistă din Asbury Park, New Jersey, absolventă a Clive Davis Institute for Recorded Music. Ea a fost laudată de publicații importante precum, TIME, Wonderland, Harper’s Bazaar, GQ, Interview Magazine, The Guardian, dar și altele. In 2019, artista a lansat EP-ul de debut, “you ruined new york city for me”. Piesa “Undrunk” a fost pentru mai multe săptămâni în Billboard Hot 100 și a fost pe primul loc în Spotify Viral. În același an, FLETCHER a fost nominalizată pentru Best New Pop Artist la premiile iHeartRadio. Artista a concertat la festivaluri importante precum, Lollapalooza, Bonnaroo, Life is Beautiful, dar și la emisiuni TV, “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon,” “TODAY” și “Ellen”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata