FKA Twigs spune că a „rămas cu PTSD” după ce s-a întâlnit cu Shia LaBeouf

Cântăreața FKA Twigs a spus că a rămas cu PTSD după despărțirea de actorul Shia LaBeouf în 2019. Muziciana, pe numele real Tahliah Debrett Barnett, îl dă în judecată pe LaBeouf pentru abuz fizic, mental și emoțional.

Barnett a declarat pentru podcast-ul lui Louis Theroux că se simte „speriată, intimidată și controlată” de LaBeouf și „nu avea voie să privească bărbații în ochi”. LaBeouf a spus anterior că multe acuzații împotriva sa sunt neadevărate, dar și-a cerut scuze pentru rănile pe care le provocase.

BBC News și-a întrebat reprezentanții dacă are ceva de adăugat în lumina ultimelor comentarii ale fostei sale iubite. Barnett vorbea cu Theroux la ultimul episod al podcastului său BBC Radio 4 Grounded.

Barnett, în vârstă de 33 de ani, din Gloucestershire, a primit două nominalizări la Premiul Brit pentru cea mai bună artistă britanică solo. LaBeouf, în vârstă de 34 de ani, este cunoscut pentru filme precum Transformers și Indiana Jones și Regatul craniului de cristal.

S-au întâlnit pe platoul filmului Honey Boy în 2018 și s-au întâlnit timp de nouă luni, despărțindu-se în mai 2019, citând programe de lucru contradictorii. Cu toate acestea, în decembrie 2020 a reieșit că Barnett l-a dat în judecată pe LeBeouf pentru abuz sexual, agresiune și provocare de suferință emoțională.

Barnett i-a spus lui Theroux că a existat „o perioadă intensă de lună de miere la început” înainte ca, comportamentul lui LaBeouf să devină abuziv.

„Viață regimentată”

Ea a spus că a devenit treptat conștientă de faptul că el devine mai „gelos și mai stăpânitor” și a observat „lucrurile mici pe care le-ai putea face rău, care le-ar putea îndepărta de fericire”.

„În cazul meu, a fi drăguț cu un chelner sau a fi politicos cu cineva era văzut ca eu flirtând sau să doresc să mă angajez într-un fel de relație cu altcineva atunci când literalmente comand paste și sunt politicoasă”, a spus ea.

„Mi s-a spus că știu cum este el și, dacă îl iubesc, nu aș privi bărbații în ochi. Așa că asta a fost realitatea mea timp de patru luni bune până la sfârșitul relației, că nu am voie să privesc bărbații în ochi „.

„Pur și simplu trăiam o viață foarte regimentată și limitată, pe care am simțit că m-a făcut să mă simt plină de probleme”, a spus ea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata