Filmările pentru Britain’s Got Talent au fost amânate din cauza preocupărilor legate de coronavirus

Filmarea următoarei serii de emisiuni ITV Britain’s Got Talent a fost amânată din cauza preocupărilor legate de coronavirus.

Producția spectacolului urma să înceapă mai târziu în această lună, dar acum va începe la o dată ulterioară, care încă nu a fost confirmată.

ITV a declarat că a decis să mute „înregistrarea și difuzarea” serialului 15 al emisiunii „pentru a proteja„ bunăstarea tuturor celor implicați ”.

Filmările spectacolelor de audiție ale programului implică de obicei sute de oameni care se adună în masă. Se înțelege că acest lucru a fost considerat neviabil din cauza restricțiilor de blocare în vigoare în prezent.

Scriind pe Twitter, ITV a mulțumit spectatorilor pentru „dragostea și sprijinul lor continuu” pentru programul de lungă durată.

Filmările specialei de Crăciun de anul trecut au fost amânate și după ce cel puțin trei membri ai echipajului au dat rezultate pozitive la Covid-19.

Programul din ziua Crăciunului i-a făcut pe foștii concurenți să se întoarcă pentru a concerta din nou alături de panoul de jurați al celebrității.

Spectacolul a văzut-o pe Ashley Banjo în locul lui Simon Cowell, care a petrecut o mare parte din anul trecut recuperându-se după un accident de bicicletă electrică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata