Fii cool chiar dacă porți aparat dentar!

Porți aparat dentar și din cauza asta este complexată. Nu mai zâmbești, ți se pare că toată lumea de de tine! Ai impresia că nimeni nu are gura mai mare decât a ta sau că nimeni nu vorbește mai prost decât tine?

Nu te panica. Suntem mulți în situația asta, însă, calm down, tot ce trebuie să faci este să întorci lucruri în favoarea ta. Cum? Simplu! Îți poți creea un look uber cool în jurul acestui aparat dentar. Să vedem…

Ce este, de fapt, aparatul dentar?

”Aparatul dentar este, dacă vrei, secretul dinților tăi drepți!. Aparatul dentar este, de fapt, un dispozitiv cu brackeți, care se fixează pe suprafața vestibulară. Aceștia pot fi din metal sau din ceramică. Prin mijlocul acestora trece un arc metalic fixat prin intermediul unor legături. El face toată treaba”, explică medicul stomatolog, profesor universitar, Ligia Muntianu.

Specialistul explică faptul că mai sunt și altfel de aparate dentare, unele amplasate ”pe suprafața palatină, altele pe cea linguală a dinților”, care ascund purtarea dispozitivului, dar sigur, acestea sunt mai scumpe și cu rezultate mai întârziate.

Așadar, după cele spuse de medicul stomatolog am înțeles clar că, dacă avem nevoie, este musai să purtăm aparatul dentar.

Ce facem, însă, ca să fim și cool cu el?

1. Personalizează-ți brackeții. Alege variante cool cu Hello Kitty, cu flori, cu steluțe, brackeți colorați. O să ai cel mai cool aprat dentar din clasă, și toată lumea va fi la picioarele tale.

2. Pune-ți ochelari de vedere la mișto. Adoptă stilul tocilarului. Este uber cool. Pune-ți o peregche de ochelari de vedere falși, modelul supradimensionat, cu rame negre, groase. O să rupi gura târgului.

3. Poartă tot timpul accesorii uber cool. Fie că vorbim despre cercei supradimensionați, brățări colorate sau genți supradimensionate cu imprimeuri cool, trebuie să distragi cumva atenția, iar o ținute mega cosmetizată este fix ce ai nevoie.

4. Accesorizează aparatul dentar cu un… zâmbet de nota 10. Acum nu trebuie să uiți de viața mondenă dacă ai aparat dentar, el poate foarte frumos să fie un accesoriu care să te scoată din anonimat. Acceptă-l așa cum îți accepți bretonul sau oja sărită de pe unghii… o să vezi că-ți poate deveni un foarte bun prieten.

 

 

Foto: .123rf.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata