Familia confirmă că moartea modelului Stella Tennant a fost sinucidere

Fotomodelul britanic Stella Tennant și-a luat viața după ce a fost „rău de ceva timp”, a confirmat familia ei.

Într-o declarație, familia ei a spus că este „o chestiune de cea mai profundă durere și deznădejde pe care a simțit-o, incapabilă să continue”.

Tennant, care și-a făcut numele la începutul anilor 1990, modelând pentru designeri precum Karl Lagerfeld și Versace, a murit în decembrie la cinci zile după a 50-a aniversare.

Familia ei a spus că a fost „umilită de revărsarea mesajelor de simpatie și sprijin” pe care le-au primit.

Tennant a fost „un suflet frumos, adorat de o familie apropiată și de prieteni buni, o femeie sensibilă și talentată a cărei creativitate, inteligență și umor au atins atât de mulți”, au spus ei.

„Întristată de pierderea Stella, familia ei reînnoiește o cerere sinceră ca respectul pentru intimitatea lor să continue”.

Născută la Londra în 1970, Tennant era cunoscută pentru aspectul ei androgin sufocant și moștenirea sa aristocratică.

Ea a devenit faimoasă după ce a fost fotografiată pentru British Vogue la vârsta de 22 de ani în 1993, continuând să lucreze cu designeri precum Alexander McQueen și Jean Paul Gaultier.

Tennant s-a retras de pe podium în 1998, dar mai târziu s-a întors. De asemenea, a lucrat la campanii de promovare a economisirii energiei și a reducerii impactului modului rapid asupra mediului.

A avut patru copii cu fotograful de origine franceză David Lasnet. Cuplul s-a căsătorit în 1999 și și-a anunțat separarea anul trecut.

Stella McCartney, Victoria Beckham și colega model Naomi Campbell au fost printre cei care au adus un omagiu după ce luna trecută a fost anunțată moartea sa.

Campbell a spus că a fost „un act de clasă din toate punctele de vedere”, în timp ce Beckham și-a amintit-o ca „un talent incredibil”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata