“Familia Borgia”, “Gomora” şi “Sisi”, serialele care îi vor încânta pe telespectatorii Kanal D2

Din 2 aprilie, de la ora 22:00, telespectatorii Kanal D2 sunt invitaţi în “Club 22”, un tronson dedicat serialelor ce abordează viaţa unor personalităţi din istoria indepărtată sau recentă, precum şi fenomene sociale care au schimbat destine şi naţiuni

Kanal D2 se pregăteşte să vină în faţa telespectatorilor cu oferta variată a unei televiziuni generaliste, iar în componenţa programelor sale, ce vizează diferite categorii de public şi preferinţe, se înscriu şi serialele. Din oferta noii televiziuni din portofoliul Dogan Media International, ce va emite începând din 2 aprilie, vă dezvăluim un nou tronson de seriale, “Club 22”, o ofertă de producţii care îi vor ţine pe telespectatori in faţa micului ecran, în fiecare seară, de la 22:00, de luni până joi.

 În ziua lansării Kanal D2, pe 2 aprilie, telespectatorii vor putea urmări primul episod al serialului “Borgia”, de la ora 22:00.

Fie că redau poveşti mai puţin cunoscute din viaţa personalităţilor istorice sau a eroilor contemporani, aceste seriale sunt adevarate călătorii revelatoare în legatură cu fenomene sociale, care au schimbat existenţe şi chiar destinele unor naţiuni. Lupte pentru putere, crimă organizată sau istorii ale unor personalităţi care şi-au pus amprenta asupra memoriei colective, toate acestea fac parte din poveştile spuse la “Club 22”.

Prin intermediul serialului “Familia Borgia”/original: “Borgia. Faith and Fear”, producţie 2011), telespectatorii vor face o călătorie extraordinară în epoca celebrului Niccolo Machiavelli, într-o perioadă dominată de intrigi, trădări, violenţă, aspiraţii politice, în mijlocul acestui tumult aflându-se puternica familie Borgia. Scenariul serialului, precum şi producţia se află sub semnatura celebrului maestru al suspansului, Tom Fontana.

Unul dintre serialele difuzate în cadrul acestui tronson special, de la ora 22:00, este “Gomora” (titlul original – “Gomorrah”, producţie din 2008), care prezintă ascensiunea şi căderea reţelei Camorra, celebra organizaţie criminală. Povestea grupului mafiot este redată prin ochii personajului principal, Ciro, mâna dreaptă a capului organizaţiei. “Gomora” este un serial eveniment, inspirat dintr-o realitate crudă, şi se bazează pe bestsellerul omonim al lui Roberto Saviano.

Un alt serial din oferta tronsonului Club 22 este “Sisi” (Original- “Sisi”, productie 2021), care redă povestea de maturitate a emblematicei împărătese, rămasă în memoria colectivă ca primul superstar al Europei. O adolescentă fără griji se îndrăgosteşte de împăratul Austriei, Franz Joseph, iar parcursul ei spectaculos şi-a lăsat amprenta în istorie. Producţia abordează cu măiestrie teme universale şi atemporale precum libertatea, iubirea, determinarea şi datoria, toate învăluite de maniera excentrică în care se trăia la înalta curte a acelor vremuri.

Cu mai multe detalii despre componenţa grilei Kanal D2, precum şi despre productiile mai sus amintite, vom reveni în curând prin intermediul comunicatelor de presă si al materialelor furnizate pe proprietăţile oficiale ale Dogan Media International.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata