FABELMANS: Povestea unei vieți aparte a luat acasă cel mai râvnit premiu al serii la Globurile de Aur 2023

Fabelmans: Povestea unei vieți aparte a luat premiul pentru cel mai bun film în cadrul galei Globurilor de Aur 2023. Fabelmans: Povestea unei vieți aparte, regizat de Steven Spielberg, spune o poveste universală despre maturizare, despre căutarea viselor unui tânăr izolat. Filmul este o explorare a iubirii, a ambiției artistice, a sacrificiului și a momentelor de descoperire care ne permit să vedem adevărul despre noi înșine și despre părinții noștri, cu claritate și compasiune.

Steven Spielberg a acceptat premiul pentru filmul său autobiografic profund personal, amintindu-și anii petrecuți ca asistent personal al regizorului John Cassavetes. „Le-am luat cafea, le-am luat tot ce au vrut ei – am alergat după delicatese și le-am luat orice și-au dorit. Deci, de aceea îmi tratez asistentii atât de amabil, pentru că știu cum este”, a spus Spielberg. „Mulțumesc!”

O producție AMBLIN ENTERTAINMENT, FABELMANS: Povestea unei vieți regizat de Steven Spielberg este distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata