Explozie de bucurie la America Express: frații Gavril, salvați de la eliminare în ediția de aseară a reality show-ului, care a fost lider de audiență

Ultima din etapă din Mexic a adus multă presiune, dar și multă bucurie la America Express, după o întrecere cu risc de eliminare. Frații Gavril au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor în cursa pentru ultima șansă, dar totemul care le hotăra soarta a fost în favoarea lor. Verdele vulturului din cutia deschisă de Irina a fost culoarea care a declanșat o explozie de bucurie aseară, la America Express, într-o ediție lider de audiență.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, și a obținut, în intervalul difuzării emisiunii (20:25-23.51), o audiență medie de 9.1 puncte de rating și o cotă de piață de 28,1%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 18.2%. Și la nivelul publicului urban emisiunea a dominat concurența cu 7.8 puncte de rating și 19.5% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.4 puncte de rating și 16% cotă de piață. Aproape 1,6 milioane de telespectatori au urmărit cursa pentru ultima șansă în minutul de aur 21:43.

Echipele care au concurat la ultima șansă au fost Bie și Mikey, frații Gavril, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cea de-a treia echipă intrând în această întrecere după voturile celorlalte perechi de vedete. Concursul i-a trecut pe concurenți prin cele mai picante probe chiar pe tărâmul care dă numele celui mai iute sos mexican – statul Tabasco. În a doua parte a competiției, au preparat tacos cu pește, asezonat cu sosul picant pregătit tot de ei, împărțind ulterior creațiile culinare mai multor localnici, conform unei liste cu cerințe specifice primite de la Irina. La capătul cursei, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, au trăit cele mai intense emoții: ajungând pe ultimul loc, au așteptat cu sufletul la gură ca Irina să deschidă cutia care ascundea totemul ce le hotăra soarta. Vulturul roșu trimite acasă concurenții, cel verde îi salvează de la eliminare, iar aseară, la America Express, deznodământul a fost unul fericit. ”Nu mai știam cum să mă mai bucur. Mergem în Guatemala! Numai asta îmi repetam”, a declarat Jean Gavril despre finalul fericit al ultimei etape din Mexic.

Aventura merge mai departe! Cele 7 perechi de vedete schimbă peisajul, trec granița și pășesc în inima Americii Centrale: vor urma teste de foc în țara ascunsă în junglă,

Guatemala. Competiția e tot mai strânsă, iar probele, din ce în ce mai grele. Ritmul va deveni infernal, iar pentru primul Joker se va da o luptă greu de uitat. America Express continuă duminica aceasta, la Antena 1, de la ora 20:00, cu o nouă etapă – prima din Guatemala!

 

 

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 8 februarie 2023

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata