Exoticul duo Ottawan pregateste un super show la We Love Music Festival!

Pregătirile pentru We Love Music Festival, cel mai mare festival organizat în regiunea Vâlcea, sunt în toi. Peste 30 de artiști români și internaționali de top vor face show-uri de zile mari, timp de 4 zile, între 18 și 21 august. Festivalul reunește iubitorii de muzică de toate vârstele într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Mii de oameni se vor bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai, piese de neuitat, care au făcut înconjurul lumii. Organizatorii pun la cale ultimele detalii, pentru a se asigura că publicul va trăi o experiență de neuitat la festival.

 

Exoticul duo Ottawan va da startul distracției urcând pe scenă joi, 18 august, chiar în prima zi a festivalului. Ottawan este o trupă de origine franceză de muzică disco, ce a făcut înconjurul lumii cu hituri de neuitat precum „You’re Ok ”, „ D.I.S.C.O.” sau „ Hands Up”, piesele lor dominând ringurile de dans încă de la începutul anilor 1980. Fanii români îi vor putea asculta live în curând.

„Aș vrea să transmit un mesaj fanilor mei români: vă invit să mă vedeți pe 18 august la festival, aș fi super fericit să vă cunosc, putem cânta cu toții hiturile mele din anii ’80 și nu numai! Vă iubesc și vă sărut!” Ottawan

 

Nume sonore, ale căror hit-uri au definit muzica și au dominat topurile ultimelor decenii, precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB, Blue, Jay Sean, Oceana, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A. și mulți alții vor face un show de neuitat pe scena festivalului.

 

Pe lângă un line-up cu artiști de top, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil. Show-urile live de pe scenă, cu artiști români și internaționali, vor fi completate de DJ și MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

Biletele sunt disponibile aici.

We❤ Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale! Intră în atmosfera We Love Music Festival și ascultă playlist-ul de festival aici.

Urmărește We Love Music Festival în Social Media: https://www.instagram.com/welovemusic.festival/ https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata