Exclusiv! Viviana Sposub „Pandemia a fost cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere profesional, dar și emoțional”

Bravonet: Pentru inceput, pentru cei ce nu te cunosc, te poti descrie in cateva cuvinte?
Viviana Sposub: Sunt o tânără energică, pasionată de televiziune și muzică. La 6 ani am avut primul concurs muzical și de atunci mi-am pus în cap că vreau să îmi dezvolt latura artistică. Acum am 24 de ani, mă bucur de un parcurs extrem de frumos în televiziune și îmi doresc să continui pe acest drum, realizând lucruri de care să fiu mândră.

Cum ti se pare noul proiect de matinal?

Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de <cafeaua> noastră. Abia aştept să vă uitati la „Dimineaţa cu noi!”.

Preferi ziare sau sa citesti stirile de pe telefon?
Având în vedere că telefonul este o sursă extrem de rapidă de informare și mereu la îndemână, prefer să citesc știrile zilei de pe telefon. Sunt foarte atentă la sursa informației și nu iau nimic de-a gata până nu cercetez în detaliu un anumit subiect. Circulă foarte multe fake news-uri și nu mi-aș dori niciodată să pic în vreo capcană.

Ai primit propunerea de a prezenta matinalul Kanal D imediat dupa Bravo, ai stil Celebrities?
Propunerea a venit cu puțin timp înainte de marea finală “Bravo, ai stil!”, însă abia după m-am putut concentra 100% pe noul proiect și am putut discuta mai amănunțit.

Crezi ca iti va fi greu cand vei avea invitati pe care ii cunosti foarte bine? Dar cand vor fi vedete cu care nu te intelegi?
Tratez fiecare persoană din viața mea cu respect, fie că sunt la TV sau nu. Mă consider o persoană caldă, care îl face pe interlocutor să se simtă în elementul lui. Voi face asta cu fiecare invitat în parte, deși chimia se va simți în unele cazuri ceva mai mult.

Ai avut momente in cariera in care ai fost live si te-ai blocat? Cum ai reactionat?
Mă pregătesc temeinic înainte de orice lucru pe care îl am de făcut. Așa că indiferent că am emoții, știu cum să o dreg și să o scot la capăt. Dar mi s-a întâmplat să uit versurile în cadrul unei gale de la “Bravo, ai stil!”, deși le repetasem de foarte multe ori. Se mai întâmplă!

Dimineata cu noi - bursucu, viviana sposub şi george
Dimineata cu noi – bursucu, viviana sposub şi george

In timpul emisiunii „Bravo ai stil, Celebrietis” ai dovedit ca ai voce si ne-ai surprins pe toti. Ai luat lectii de canto?
Am studiat muzică clasică la Liceul de Artă din Botoșani și am luat și lecții de canto pe vremea când eram copil. Însă am pus pe stop aceastei pasiuni pentru o lungă perioadă de timp. Uite că acum, încurajată fiind de oamenii care m-au ascultat la “Bravo, ai stil!”, am revenit către muzică.

Vei inregistra cateva piese, poate un album?
Am înregistrat deja prima piesa intitulată “Dragoste”, pe care o puteți găsi pe YouTube. Până la un album este cale lungă, așa că vreau să iau lucrurile treptat.

Ti-ai facut planuri pentru restul anului, in afara de matinal?
Proiectul muzical este și el prioritar pentru mine, cât și diversele proiecte pe care le desfășor în mediul online. Deși matinalul îmi mănâncă destul de multă energie, îmi doresc să fac și alte lucruri pe lângă.

viviana-si-george
viviana-si-george

Dar la o vacanta?
De când a început pandemia nu am mai părăsit țara, însă îmi este foarte dor să călătoresc. În acest moment am un program foarte încărcat și nu plănuiesc vreo vacanță. În schimb, mai pot da o fugă până la munte/mare pentru 1-2 zile.

Esti una dintre putinele vedete de televiziune care a avut o pandemie activa. Te-ai gandit vreodata ca vor uma atatea lucruri bune?
Într-adevăr, pentru mine pandemia a fost cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere profesional, dar și emoțional. Muncesc mult și încerc să transmit în univers doar gânduri și fapte bune, astfel că lucruri frumoase se întâmplă în viața mea. Evident că am întâmpinat și greutăți în această perioadă, poate în egală măsură cu bucuriile, dar cred că acesta este farmecul vieții.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata