Exclusiv! Cum au petrecut Edward Sanda si Cleopatra Stratan la aniversarea de 2 ani!

Cuplul a implinit azi, 11 februarie. 2 ani de relatie si 4 ani de cand se cunosc

Azi împlinim 2 ani din ziua în care suntem împreună! 🥰@edwardsandaofficial , ești și vei fi toată viața sufletul meu pereche, omul alături de care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață, iar iubirea ta este definiția fericirii mele! Te iubesc!❤️”, a scris Cleopatra Stratan pe pagina ei de socializare. 

„2 ani de când inimile noastre au decis să se unească și să se completeze pentru #CelPuținOVeșnicie ! Te iubesc enorm , #MyWifeyForLifey @cleopatrastratan ! ”

„Imlinim doi ani de când suntem împreună pe 11 februarie, vom sărbători și Valentine’s Day. Și de când ne știm facem patru ani. Vrem să plecăm la finalul lunii martie la Disneyland împreună și să petrecem câteva zile împreună acolo. Apoi mergem prin Italia si Grecia”, ne-a povestit Edward Sanda.

 

La randul ei solista care canta despre Ghita ne-a marturisit si ea ca si-au facut planuri multe impreuna in aceasta zi. „Îmi doresc să fie ziua aia cât mai relaxantă, să mergem la spa, la masaj, după atâta muncă merităm și noi să ne relaxăm”, spune și Cleopatra.  Care a postat o imagine de la Therme unde probabil ca s-au balacit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata