Exclusiv! Ce proiecte muzicale are Dana Marijuana Coteanu?

Cea mai fidela fata din muzica romaneasca, cea care canta hip hop cu BUG Mafia sau Loredana are surprize muzicale

Desi a avut o perioada in care nu a mai cantat, Dana Marijuana Coteanu a muncit pe rupte atat in studioul de inregistari cat si la Hanul Artistilor, unde a deschis un loc unde se poate canta dar si expun lucrari de desen si pictura. Pentru ca daca nu stiati solista picteaza din scoala insa acum o face la modul profesionsit. Si aici cine doreste isi poate pune muzica veche sau poate asista la concertele altora. Marijuana ne-a povestit ca lucreaza la un album. „Lucrez cu artisti cu care ne ajutam, este un loc mai special, privat, un loc unde ne intalnim, sa expunem lucracrile noastre. Mai si cant, am aproximativ 10 melodii in lucru.

Dupa ce le voi termina vreau sa lansez un album cu ele. Lucrez cu Tonik Obiektiv, cu Explicit, cu Marian, cu mai multi. Vor fi multi si lucrez in doua studiouri de inregistrari. Am planuri mari pentru urmatoarea perioada. Face in continuare bijuterii pentru ca parintii i-au lasat mostenire dupa ce s-au stins. Marijuana este un artist, cantareata, creatoare de bijuterii sau pictorita si om de afaceri. Si fiicele ei o mostenesc si la un moment vrea sa faca un proiect special cu ele. Cu Tonik sunt prietena, a fost ca un inger pentru mine, care m-a jutat in clipele mele cele mai grele, in negura mea, fara nicio pretentie. Si i-am zis ca si eu il ajut cand va avea nevoie.

dana marijuana si tonik obiectiv
dana marijuana si tonik obiectiv

O colaborare speciala cu Tonik Obiectiv
„E o mare placere sa lucrez cu Dana Marijuana. suntem prieteni inainte de toate, de multi ani, de pe vremea cand era in voga cu muzica. Eu eram in primele randuri la spectacole, printre fanii ei. Dupa ani de zile am ajuns sa fac si eu muzica, in anii 2000, sa fac prima emisiune de rap online. In felul asta am luat legatura cu Dana, am facut niste interviuri si am zis ca e pacat ca Dana sa stea pe bara si am inceput sa facem niste colaborari.

Prima a inceput in 2010 si a iesit in 2011, apoi am lansat-o in 2016 – „Privesc” si va urma cea de- treia piesa pe care sper ca o vom lansa anul acesta sub forma de single. Poate prin martie ii puteti da play, depinde. Cam in asta consta colaborarea noastra. Avem multe planuri impreuna”, ne-a mai spus compozitorul. Care are multe colaborari, piese, unele nu sunt finlizate”, ne-a spus Tonik despre care veti mai auzi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata