Exclusiv: Andreea Antonescu: „În general îmi place să îmi iau singură deciziile cand vine vorba de viata mea”

Andreea Antonescu, jumatatea trupei Andre dar care are si o cariera solo, a participat la reality-showul „Ferma: oraseni versus sateni” din care a iesit recent. Am profitat de ocazie si i-am luat un interviu exclusiv vedetei care a avut parte de un an interesant si niste experiente remarcabile.

Bravonet: Esti cea mai noua iesita din reality-showul „Ferma: oraseni versus sateni” . Cum a fost experienta?

Andreea Antonescu: Experiența Ferma a fost una foarte tare, lucru la care mă așteptam pentru că am fost convinsă că va fi o perioadă a vieții mele în care îmi voi testa limitele. Sinceră să fiu, tocmai din acest motiv am acceptat provocarea pentru că mi-am dat seama că nu va semăna cu nimic din ceea ce am trăit eu și am vrut să văd cât de mult pot să duc. Pe de altă parte, eram și dornică de a învăța cât mai multe și de a face lucruri pe care nu am avut ocazia să le fac.

antonescu-andreea
antonescu-andreea

Ce te-a facut sa accepti oferta? Este primul reality-show de genul la care ai participat?

Este primul show și nu regret o secundă, mă bucur extrem de tare pentru că, probabil, ca și mine ați ajuns la un moment în viață în care ați simțit că nu mai sunteți mulțumiți de nivelul la care sunteți, nu mai sunteți conștienți de ceea ce ați făcut. De-a lungul vieții m-am mândrit cu visuri pe care le-am avut și am reușit să mi le împlinesc și consideram că-mi doresc și mai mult. La un moment dat am realizat că a mă ”retrage” din cotidian, din viața de zi cu zi cu care am fost obișnuită și a mă duce într-un stil diferit față de ceea ce am trăit, mă va ajuta foarte tare. Așa că am participat în reality show-ul Ferma, unde ruptă de realitate, am ajuns să mă confrunt cu situații care m-au ajutat să mă dezvolt și mai mult. Nu am stat în viața mea la țară, nici măcar mai mult de 3 zile pe an, nu am muls vaca sau oile. Eram conștientă că mulți oameni trăiesc așa și atunci, de ce să nu încerc și eu?

Te-ai sfatuit cu cineva inainte sa accepti oferta?

Nu pot spune că m-am sfătuit cu cineva, însă am discutat cu 2-3 persoane. Prima a fost mama pentru că principala problemă era cu cine va rămâne Sienna, mai ales pentru că nu știam pentru ce perioadă nu voi mai fi lângă ea. Și, bineînțeles, fratele meu care a fost și va rămâne cel mai mare critic în viață al meu. El mi-a zis că ar trebui să mă gândesc de 2-3 ori deaorece voi fi expusă 100%. Mama m-a încurajat. Dar îți spun sincer că mi-a plăcut să mă arunc cu capul înainte pentru că era vorba strict de mine, limitele mele. La urma urmei, nu am de ce să-mi fie rușine cu mine și felul meu de a fi. Nu cred că este nimeni perfect pe lume asta, iar eu încerc să mă perfecționez cu fiecare zi. În general îmi place să îmi iau singură deciziile atunci când vine vorba de viața mea și să țin cont de sfaturile altor persoane, dar doar dacă eu le cer părerea.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

Cat ai slabit? Ce nu ti-a placut in acest show?

Am slăbit vreo 5 kilograme J! Și nu mi-a plăcut mămăliga, deși la un moment dat visam la mămăligă pentru că știți cum e: trăiască Mămăliga și Joiana din Ferma! Apropo, să vă spun ceva: nu mai băusem lapte de la vârsta de 6 ani. Cât despre mămăligă, nu mâncam vreodată! Dar deja devenise un fel de pizza pentru fermă, cât despre lapte… era ca apa plată. În concluzie, nevoia te învață!

Tu ai avut ocazia sa-ti petreci vacante la tara?

Nu am avut ocazia să petrec vacanțe la țară, stăteam maximum 3 zile pe an și în general în vacanțele de vară. Mama era foarte protectoare și nu mă lăsa să fiu departe prea mult timp. Cât despre vacă, oi și alte cele, bunicii mei nu aveau așa ceva.

Fermierii
Fermierii

Nu ai avut o relatie prea ok cu vacuta din show. Ai mai patit si altceva?

A fost cea mai complicată relație a vieții mele J)! A fost pentru prima dată când am insistat pe lângă cineva… și anume Joiana! Și eu am tot insistat, dar ea nu m-a vrut L! Am avut toată intenția, dar nu a fost chimie între noi.

Cum au fost antrenamentele cu Cristi Bozgan?

Deși veneau în momente în care eram extrem de obosiți din cauza muncii și a trezirii matinale, întotdeauna voi prefera antrenamentele cu Cristi, eu fiind o persoană foarte energică și care se plictisește extrem de repede. Cred că tocmai din acest motiv, de 10 ani nu am mai călcat într-o sală de fitness. Mereu am preferat genul acesta de antrenament pentru că mă provoacă la maximum și o persoană cum e Cristi, ca antrenor, îți dă impresia că ești un fel de Hercule și poți să răstorni munți. Când am văzut prima dată panoul prin care trebuia să ies în condițiile în care fereastra începea unde mă terminam eu, m-am gândit că acest Cristi al nostru pe care-l iubesc, este total nebun :-)! Nici măcar nu a trebuit să țipe o dată la mine și prin cuvintele pe care le-a folosit, m-a făcut să trec proba fără nici cea mai mică problemă. Aș repeta oricând antrenamentele la Cristi. Chiar mi-am luat și puțin hate în Fermă pentru asta deoarece eu lăudam antrenamentele și colegii credeau că îi fac pe cei din Producție să ni-l trimită mai des pe Cristi!

Cristi Bozgan - antrenament dueliste
Cristi Bozgan – antrenament dueliste

Cu cine vei pastra legatura dupa Ferma? 

Am păstrat-o deja și sper să o mențin cu persoanele despre care am considerat că-și doresc să păstreze legătura cu mine, cu persoanele cu care am avut chimie, cu persoanele frumoase pe care le-am descoperit pe parcursul acestui show.

Ce parere ai depre barbatii concurenti din ferrma?

Toți concurenții mi s-au părut puternici, atât bărbații, cât și femeile. Mi s-au părut determinați, demni de a participa la această emisiune. Deci o părere foarte bună!

andre 2019
andre 2019

Ce planuri muzicale ai? Dar legate de televiziune?

În foarte scurt se va lansa noul single Andre, dar și noul meu single. Vor urma campanii de promovare, emisiuni TV. Practic, o voi lua de la capăt cu ceea ce fac de peste 20 ani! Cât despre proiecte TV, viața e plină de surprize, iar eu sunt deschisă la absolut orice interesant și inteligent.

Fratele tau a avut ambitie si a slabit peste 20 de kilograme. L-ai sfatuit in vreun fel?

Răzvan este o persoană extrem de ambițioasă, dintotdeauna am apreciat acest lucru la el. Sinceră să fiu, nu cred că am aceeași ambiție cu el, nu știu dacă eu aș reuși să ating performanțele lui. Cât despre a-l sfătui eu, persoana care nu a mâncat sănătos vreodată în viață, nu cred că aș putea să îi spun ceva în acest sens. Și mai ales, după ce am ieșit din Fermă, unde am leșinat efectiv de foame. Aș fi prima care l-ar pune să mănânce orice, la absolut orice oră.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata