Eucom, cel mai mare furnizor de cursuri de limbi straine pentru sectorul corporate din Romania, a implinit 20 de ani de activitate

Compania Eucom, afacere 100% românească și cel mai mare furnizor de cursuri de limbi străine pentru sectorul corporate din România, a fost fondată în 2002 de cuplul de timișoreni Delia și Silviu Dragomir. Cei doi au pornit la drum pentru a răspunde nevoilor și provocărilor companiilor aflate în plină expansiune și integrare în mediul de afaceri globalizat. Anual, echipa Eucom livrează peste 150.000 ore de instruire, având circa 25.000 de participanți la cursuri, precum și persoane care au fost evaluate, de la peste 100 de companii client.

Globalizarea oferă tot mai multe oportunități de a lucra pentru companii străine, iar interesul românilor pentru învăţarea limbilor străine este pe un trend ascendent în ultimii ani, fiind accentuat și de perioada pandemiei, care ne-a forțat să ne adaptăm tot mai mult la mediul online. O mulțime de persoane încă lucrează remote, iar astfel apar și multe oportunități de a colabora cu companii străine. În acest sens, Eucom vine în sprijinul românilor, de mai bine de 20 de ani, fiind alături de ei pe drumul de a învăța sau a-și perfecționa o limbă străină.

eucom
eucom

Eucom este un pionier în domeniu datorită cursurilor care se diferențiază de restul opțiunilor din piață, livrate prin metode de predare interactive care țin cont de elemente precum: culturi, mentalităţi şi comunicare într-un mediu de afaceri global. În urmă cu 10 ani, compania și-a dezvoltat propria platformă online și a pus bazele unui program de language learning unic în România, Agile Learning, care îmbină cu succes factorul uman, trainer-ul, cu tehnologia.

În 2022, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1.4 milioane de euro, cu o creștere de 10% față de 2021. În echipa activă, Eucom are peste 150 de traineri de limbi străine și peste 100 de companii-client. Pentru serviciul de language assessment, 50% dintre clienți fiind din zona de BPO, Shared Services, call center, 20 % din zona de IT, o altă industrie reprezentativă fiind cea de automotive. Pentru cursurile de limbi străine, compania are peste 100 de clienți.

„Pentru noi inovația a fost de la bun început un pilon esențial în business, aceasta fiind și motivația care ne-a ținut în priză toți anii aceștia. Pe termen lung, viziunea noastră e să sprijinim 1 milion de oameni să avanseze în carieră cu ajutorul programelor noastre, fie că vorbim de cursuri, fie că vorbim de evaluările pe care le oferim. Tot în planurile pentru viitor intră și faptul că ne dorim să ne extindem și la nivel internațional, deja având potenţiali clienţi din ţările vecine. Suntem determinați să facem o diferență în acest domeniu prin inovație constantă și pasiune pentru meseria noastră.” spune Delia Dragomir, CEO Eucom.

 

În 2022 peste 25.000 de oameni au beneficiat de serviciile Eucom, ajungând astfel la finalul anului să sprijine 80.000 de oameni să avanseze în carieră prin programele de testare și cursurile customizate pe nevoile si specificațiile fiecăruia. Au furnizat peste 150.000 de ore de curs în 2022 și pentru următorii 10 ani, reprezentanții Eucom și-au propus să ajungă să sprijine peste 1 milion

de oameni să avanseze în carieră și să poată să aducă o contribuție reală în cadrul companiilor din care fac parte.

Anul 2022 a marcat și o serie de activități prin care compania Eucom și-a adus contribuția în societate, printr-o serie de proiecte și colaborări cu ONG-uri. Anul trecut au oferit gratuit o serie de cursuri gratuite de limba română și engleză refugiaților ucraineni. Au avut peste 200 de participanți pe care i-au ajutat astfel să se integreze mai ușor la noi în ţară; și au venit de asemenea şi în sprijinul ucrainenilor care au experienţă în acest domeniu şi au dorit să-şi continue activitatea profesională în România, cooptând în echipă un trainer ucrainean. De asemenea, printr-un parteneriat încheiat cu Naradix.ro, Eucom a integrat și oferit cursuri și lecții interactive gratuite pentru elevi, precum și cultivarea abilităților viitorului prin conținut gratuit în limba engleză. Mai multe detalii despre compania Eucom pe website, Facebook, Instagram și Linkedin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata