Ești invitat la o petrecere de Crăciun? Iată câteva idei de cadouri pentru gazde

Ca în fiecare an, goana după cadourile de Crăciun devine o competiție acerbă între dorințe și bugetele disponibile. Din cauza muncii obositoare, cele mai multe persoane lasă achiziția de daruri pe ultima sută de metri, ceea ce nu este o decizie productivă, dat fiind că poți face alegeri nepotrivite sau chiar să nu găsești ceea ce îți dorești.

 

Lucurile bune, la fel și darurile potrivite, au nevoie de o perioadă de timp pentru a se îndeplini. Însă dacă ești o persoană extrem de ocupată, iar timpul liber este aproape inexistent, ai nevoie de sfaturile noastre pentru ca întreg procesul să fie meargă rapid.

Vrei să le oferi gazdelor un cadou reușit? Iată la ce să acorzi atenție

În perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai multe daruri sunt oferite în familie, între prieteni sau la birou, cu ocazia Secret Santa. Atât vizitele, cât și mesele cu oaspeți sunt ocaziile cele mai potrivite pentru a primi sau dărui cadouri sau mici atenții.

 

Pentru ca o persoană să se bucure cu adevărat de darul oferit, acesta trebuie să fie potrivit ocaziei și relației pe care o aveți, dar în același timp să fie și original, adică să îi stârnească destinatarului o emoție. Nimeni nu va încântat de un pulover cu Crăciun sau alte daruri pe care le-au primit și în anii trecuți. Astfel, pentru ca darul să fie de efect ai două opțiuni: fie ții cont de preferințele acestora, fie mergi la sigur cu un dar de înaltă utilitate.

 

De cealaltă parte, dacă gazdele locuiesc la bloc, iar spațiul este destul de limitat, darul pe care vrei să îl oferi trebuie să fie util, deci te poți îndrepta spre diverse consumabile. Sau, pentru că tot este sezonul petrecerilor, cu siguranță nu vei da greș cu o sticlă de rom Diplomatico Reserva Exclusiva, cu o șampanie sau un whiskey de calitate.

 

La fel de bine te poți îndrepta spre coșuri cadou sau chiar accesorii pentru băuturi, mai ales dacă este interesat să mixeze tot felul de arome și licori pentru a crea cocktail-uri unice, care să ofere și mai multă energie. O bună opțiune ar fi să iei în calcul ofertele promoționale ale unui magazin de bauturi alcoolice online sau fizice.

 

În cazul în care gazdele sunt tinere, le plac aventurile și sunteți buni prieteni, atunci îți permiți să le oferi o cană de Crăciun cu stickere. Acestea vin cu o serie de stickere ce se pot lipi pe partea exterioară, care va fi folosită pentru cafea, ceaiul fierbinte, ciocolata caldă sau chiar vin fiert cu mirodenii alese.

 

O altă opțiune pentru gazdele pasionate de tehnologie este un set de boxe cu spectacol de lumini. Acestea sunt prevăzute cu tehnologie wireless, deci pot fi folosite la telefonul mobil, tabletă sau chiar laptop.

 

Îți prezentăm și un cadou de cuplu, de această dată – o cană cu Domnul și Doamna Crăciun. Aceste căni sunt deosebite și extrem de plăcute, mai ales pentru persoanele pasionate de Crăciun și tot ceea ce acesta semnifică. Pot fi folosite atât ca obiecte decorative, cât și pentru a consuma ciocolata caldă sau vinul fiert.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata