Ești ceea ce consumi. Alege-ți cu atenție sursele de nutrienți și îmbunătățește-ți sănătatea

Organismul uman este un sistem complex a cărei funcționări optime depinde de o serie de factori, iar fiecare dereglare poate produce daune semnificative pe termen scurt, mediu sau chiar lung, generând riscul de îmbolnăvire. De aceea este foarte important să ai grijă că toate dozele zilnice recomandate de vitamine și minerale sunt atinse și că susții în mod direct sănătatea generală a corpului tău, prin mici obiceiuri care au, în final, un impact major.

 

Despre vitamine și importanța acestora se vorbește constant și peste tot. Real, însă, cât de conștient ești de rolul fiecăreia dintre acestea și de problemele la care te expui odată cu înregistrarea celei mai mici carențe? Go Vita este locul în care vei afla răspunsuri la toate curiozitățile tale și soluții prin care să previi orice problemă care s-ar putea abate asupra ta.

Vitamina E, spre exemplu, face parte din categoria nutrienților esențiali care susțin numeroase funcții vitale și care pot influența în mod direct starea de sănătate, iar de multe ori pentru a putea garanta o doză optimă, este necesară administrarea unor suplimente cu vitamina E.

Rolul vitaminei E în organism

Recunoscută drept unul dintre elementele de bază de care organismul are nevoie pentru a-și desfășura activitatea în parametri optimi, vitamina E luptă direct împotriva oxidării șezuturilor, ceea ce reduce riscul de îmbătrânire și îmbolnăvire. Este o componentă de bază a sistemului imunitar, menține sănătatea vaselor de sânge, reglează nivelul de colesterol, prevenind îngroșarea acestora, contribuie la menținerea unei pieli frumoase și sănătoase și lista poate continua, fiind implicată în nenumărate procese.

Care sunt principalele surse de vitamina E

Situația ideală este cea în care îți asiguri toate substanțele de care corpul tău are nevoie pentru a funcționa optim doar din alimentație. Pentru a te asigura că atingi nivelul recomandat zilnic de vitamina E și eviți riscul de instalare al unui deficit, este important să incluzi în dieta ta arahide, produse lactate, avocado, caise, pește, kiwi, migdale și nu numai.

În cazul în care te confrunți cu anumite restricții alimentare, ai alergii ori unele afecțiuni care împiedică asimilarea corecta a acesteia, cere medicului o recomandare de suplimente cu vitamina E. Acestea pot fi sub formă de capsule, comprimate, în stare pură sau în anumite combinații benefice și le poți ajusta concentrația sau formula după propriile nevoi. Deși nu înlocuiesc un stil de viață sănătos, îl susțin, și te ajută să satisfaci cerințele urgente ale organismului.

Cumpără suplimente sigure și eficiente de la Go Vita

Pentru a putea obține rezultatele dorite de pe urma administrării de suplimente, este esențial să optezi pentru variante sigure, atent formulate și testate în nenumărate rânduri. Go Vita este locul din care le poți procura fără griji, dat fiind faptul că este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse naturiste din țară care, în conturarea ofertei, colaborează doar cu producători și farmaciști de încredere, ce mizează pe calitate și performanță.

Aici vei găsi o gamă foarte variată de suplimente cu vitamina E, în așa fel încât să poți opta exact pentru acea doză sau formulă pe care medicul ți-a recomandat-o. Vitamina E 400 IU este una dintre opțiunile utilizate frecvent, dat fiind faptul că propune o concentrație optimă, adaptată cantității zilnice necesare pentru un adult. Cu alte cuvinte, administrarea unei capsule pe zi te ajută să te asiguri că atingi nivelul optim recomandat, în așa fel încât să te bucuri de o îmbunătățire a funcției antioxidante, să contribui la sănătatea vaselor de sânge, să sprijini sistemul imunitar, să protejezi ficatul și nu numai, fără să te expui riscului unei supradoze.

Protejează și îmbunătățește conștient starea de sănătate cu Go Vita!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata