eneli
eneli
in

Eneli lanseaza o noua piesa care se numeste „Bad Days”

Eneli a lucrat cu Florian Rus

Eneli lansează un nou single – „Bad Days” – în care vorbește despre esența iubirii necondiționate, care este pusă la încercare în zilele noastre mai puțin bune. Este o încurajare spre deschidere și înlăturarea barierelor create de frica de vulnerabilitate. Piesa a fost compusă în studiourile DeMoga Music de către Eneli, Florian Rus și Bogdan Todor și produsă de Bogdan Todor și Ionuț Marius Vasilache. “Multe din piesele pe care le-am scris ‘invită’ la introspectie. Cred că înăuntrul meu este un întreg Univers, pe care nu ma satur niciodată să îl explorez. Bad Days este o piesă despre a învăța auto-cunoșterea, despre a deschide ușa către acceptarea și iubirea a ceea ce se reflectă în oglindă. Ceea ce sunt este o sumă, de lumini și umbre, de alb și negru. Dar știu că prin iubire vine și vindecarea. Am căutat mult în afara mea până să realizez că am totul în mine. Am căutat în afara mea ceea ce trebuia să fiu eu. 

eneli
eneli

Este prima piesă solo a carei versuri le-am scris împreună cu un alt songwriter și mă bucur mult că am scris piesa cu Florian Rus, fiindcă am împărtășit aceeași viziune, iar împreună cu Bogdan și Ionuț (producatorii) am reușit să aducem la viată o idee, o emoție, o trăire. Mi-am dorit mult să pot comunica și vizual acest mesaj așa că îi mulțumesc Giuliei Iaquinta că m-a ajutat în acest sens. Celor care vor asculta piesa, sper să le transmită o stare de liniște, de consolare și de speranță”, spune Eneli.

Eneli este una dintre puținele artiste independente din România care a cucerit topurile din zeci de țări cu timbrul său special. Eneli a scris si a cantat piese precum ‘Back to me’, ‘Tell Me Who’, ‘Mhm Mhm’, ‘Save Me’, care au făcut înconjorul globului și au transformat-o pe Eneli într-o voce recognoscibilă și apreciată. Prima sa apariție în Billboard, prima nominalizare la MTV Europe Music Awards și primul sau disc de platină în Rusia vin odată cu piesa „Save Me”, in colaborare cu Mahmut Orhan. Totodată, Eneli a cucerit topurile din America cu piesa „Mhm Mhm”, în colaborare cu Manuel Riva, dar și topurile din Europa cu piesele sale în colaborare cu Vanotek, „Tell Me Who” și „Back To Me”.

Label-ul DeMoga Musiceste prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Norya, Tya,Ciprenko și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top 4 cele mai frumoase și atractive plaje din Croația

george pistereanu

Interviu: George Pistereanu din Vlad: „Am jucat cu Samuel Jackson care imi răpește personajul!