Ely Oaks x Minelli – „Fantasy”

Ely Oaks și Minelli colaborează pentru prima dată! O combinație internațională, producerul de muzică Dance, Ely Oaks, și superstarul pop, Minelli, au reușit să contureze, inspirați de un hit al anilor 2000, „The Magic Key” de la One-T, super piesa „Fantasy”.

Ely Oaks și Minelli au reușit să adauge propriul lor touch personal melodiei. Minelli și-a oferit timbrul deosebit, iar Ely Oaks a conturat beat-ul potrivit pentru dans. Piesa vă va suna, cu siguranță, familiar, și va face ca fiecare inimă de ascultător de muzică Dance-Pop, să bată mai tare.

Ely Oaks este un producător de muzică Dance ambițios, din Austria, cu rădăcini italiene. După un remix pentru A7S și alte single-uri de succes, Ely Oaks s-a stabilit printre producătorii de succes și este pregătit pentru următorul pas cu Whizz Kid Publishing!

Minelli este una dintre cele mai de succes artiste și compozitoare din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști cunoscuți. Lansările sale “Rampampam” și “Nothing Hurts” au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări pe YouTube. „Rampampam” a ajuns chiar pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni. În plus, “Deep Sea”, cântecul ei în colaborare cu celebrul DJ R3HAB, a ajuns pe cea mai fresh lansare a sa, albumul “Silver & Gold – Chapter II”, și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music, primind, de asemenea, stream-uri din întreaga Europă. “Silver & Gold” a fost foarte bine primit în întreaga lume și a ajuns la 18 milioane de stream-uri pe Spotify în prima lună de la lansare.

Ely Oaks x Minelli – Fantasy – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata