ELLIE GOULDING lansează single-ul „By the End of the Night”

Ellie Goulding lansează noul ei single, „By the End of the Night”, care va fi inclus pe cel de-al cincilea album de studio al lui Ellie, „Higher Than Heaven”.
Track-ul „By the End of the Night” urmează lansarea recentă a piesei „Miracle”, cu Calvin Harris, care a intrat în clasamentul oficial al Regatului Unit pe locul 3 și a primit un răspuns uriaș din partea fanilor și a criticilor deopotrivă.
Vorbind despre piesă, Ellie spune: „Simt că toți am trecut prin așa multe în ultimii ani si încă procesăm totul. Nu știu dacă sunt doar eu, dar simt că avem nevoie de muzică care să ne înalțe și să ne facă să ne simțim bine și exact așa simt despre By The End Of The Night. Îmi dă un sentiment de evadare euforică, senzuală, ca și cum aș fi pe un ring de dans pe o altă planetă… ceva care a fost cu siguranță atrăgător la sfârșitul anilor 80… de unde ar fi putut veni cu ușurință această piesă!”
Streaming Link: https://umusic.lnk.to/ByTheEndOfTheNightPR
Următorul album a văzut-o pe Ellie să înroleze unii dintre cei mai buni muzicieni pentru a crea albumul împreună cu ea, Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) și Andrew Wells (Halsey, Yungblud).
„Higher Than Heaven” este plin de hituri catchy care văd vocea semnătură a lui Ellie să fie în centrul scenei, în timp ce producția este muzică pop la cel mai bun nivel, cu linii de bas puternice, sintetizatoare în creștere și melodii euforice.
Luna trecută, Ellie a revenit pe scenă pentru două spectacole sold out la emblematicul KOKO din Camden, Londra, unde a captivat publicul cu un set format din hiturile ei anterioare, alături de single-uri recente și muzică nouă exclusivă de pe viitorul album.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata