Elisabeta Lipă, din satul natal pe prima poziție a podiumului olimpic, în 3 ani

Cea mai bună canotoare a secolului – Elisabeta Lipă – a poposit în studioul „Fain & Simplu” cu poveștile unice trăite la 6 ediții ale Jocurilor Olimpice!
Să ajungi la 6 ediții ale Olimpiadei este ceva incredibil. Să le și domini și să te întorci cu medalii de la fiecare ediție este unic. Unic este și stilul celei care a pus pasiune în tot ce a făcut, de la canotaj, la munca în structurile Poliției, la conducerea CS Dinamo – clubul căruia i-a redat strălucirea, sau a Federației Române de Canotaj – cea mai medaliată federație sportivă din țară!Află povestea fantastică și inspirațională pentru noi toți a Elisabetei Lipă. Multiplă medaliată la toate competițiile majore de canotaj.La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZSswuytgEnU” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>
„ACEST PODCAST E UN MANUAL AL MENTALITĂȚII DE CAMPION. Campioana care a participat la 6 ediții ale Jocurilor Olimpice, canotoarea secolului, @elisabetalipa e femeia de fier care a renăscut Fabrica de Medalii de Aur a României 🥇🇷🇴 Acest episod e un curs despre performanță în viață, în sport și în business. Elisabeta Lipă nu acceptă prăbușirea sportului românesc, nici poziția de victimă, de aceea a ajuns să conducă acum federația care aduce anual cele mai multe medalii internaționale pentru România.”, a spus Mihai Morar.Vezi acest podcast despre fata plecată dintr-un sat din Bucovina, care peste doar 3 ani ajungea campioană olimpică. Cursa vieții Elisabetei Lipă continuă!
Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.

Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata