Elena Ionescu a apelat la cea mai populară operație estetică: Implantul Mamar!

Elena Ionescu a vrut să înceapă primăvara cu o schimbare spectaculoasă! A luat decizia de a apela la implantul mamar încă din primele zile ale lui 2022, iar acum a reuşit să îşi ducă planul la bun final. Adeptă a naturaleţii dintotdeauna, artista a considerat totuşi că a venit vremea pentru… un mic retuş!

Elena Ionescu: „Am vrut să aduc o îmbunătăţire vieţii mele. Eu am avut dintotdeauna sâni, însă am pierdut mult din volum, din cauza sportului pe care îl practic cu regularitate. Am realizat că nu pot să completez acest volum pierdut prin nimic din ce aş putea face eu însămi, aşa că am decis să apelez la un specialist ca să rezolv această problemă.”

Artista a avut câteva emoţii, aşa cum este firesc, însă a trecut rapid peste ele odată ce a discutat cu doctorul Alin Bortolini despre toate aşteptările pe care le are de la această intervenţie extrem de populară în lumea întreagă. Vedeta a jonglat ceva timp între mărimile propuse de medicul estetician, dar acum este ferm convinsă că a făcut cea mai bună alegere.

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „În urma unui prim control, am făcut măsurătorile pentru a alege baza implantului şi, totodată, dimensiunea, volumul său. În cazul Elenei, ne-am axat pe implanturile rotunde. Estenţial de ştiut este că fiecare pacientă este diferită. Deşi putem jongla cu dimensiunile, totuşi nu putem depăşi anumite limite. Altfel, riscăm complicaţii.”

 

De ce implanturile pentru care a optat Elena Ionescu sunt cele mai cautate

Implanturile mamare pe care le poartă acum Elena Ionescu reprezintă prima inovaţie apărută pe piaţa de profil în ultimii ani şi, totodată, soluţia perfectă pentru femeile active, iubitoare de sport, exact aşa cum este şi artista!

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „Este un implant mai uşor cu 30% comparativ cu cel clasic. Spre deosebire de cele tradiţionale, care au o umplutură din gel siliconic ori din apă sărată, implanturile despre care discutăm au gel siliconic şi gaz. Sunt concepute în aşa fel încât să împiedice scurgerea conţinutului, chiar şi în situaţia foarte puţin probabilă a ruperii implantului.”

Operaţia decurge ca orice altă procedură de augmentare cu implanturi clasice. Aproape două ore a durat intervenţia în cazul Elenei Ionescu.

Elena Ionescu & Dr. Alin Bortolini Bun
Elena Ionescu & Dr. Alin Bortolini Bun

“Nu am avut niciun fel de durere!”

Deşi este încă în perioada de repaus, artista se recuperează incredibil de repede!

Elena Ionescu: „Nu am simţit absolut nicio durere post-operator. M-am simţit atât de bine, încât a doua zi făceam deja execiţii fizice uşoare. Nu a fost nevoie să iau nici măcar un analgezic.”

Specialiştii spun că intervenţia de augmentare mamară este una destul de complicată. Recuperarea durează aproximativ două luni. De abia după această perioadă, pacienta îşi poate relua aproape complet activităţile.

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „Ca sfaturi generale, recomandăm ca vreme de o întreagă lună pacienta să doarmă pe spate, iar vreme de două luni să evite ridicarea cotului peste nivelul umărului, ridicarea greutăţilor mari sau lovirea sânilor. Nu trebuie să uităm nici că în toată această perioadă, pacienta trebuie să poarte o bustieră, pentru un rezultat cât mai bun.”

Sunt deja doi ani de când Elena Ionescu alege clinica Be Perfect atunci când vine vorba despre intervenţiile estetice. Vedeta plănuieşte şi alte proceduri, mai simple, în viitorul apropiat. Recent, a mai bifat o schimbare pe listă: după mai bine de un deceniu, artista a renunţat la brunetul care a consacrat-o şi a optat pentru un păr ciocolatiu!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata