in

Ela Crăciun, clipe grele după ce a fost victima unui accident rutier: „Mulţumesc lui Dumnezeu că nu aveam copilul cu mine”

Ela Crăciun a avut parte de momente de coșmar după ce a fost victima unui accident rutier, petrecut chiar în Capitală. O mașină a lovit-o din plin și i-a aruncat autoturismul într-un stâlp. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, dar norocul cel mai mare a fost că fetița Elei nu era cu ea în acel moment.

Ela a relatat cele întâmplate pe blogul acesteia și și-a sfătuit urmăritorii să conștientizeze importanța investirii într-un scaun bun de mașină pentru copii.

„Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Aşa că îi înţeleg foarte bine pe părinţii cu copii care plâng de când îi pui în maşină până când ajungi la destinaţie. Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineaţă la grădiniţă, iar la întoarcere acasă a intrat o altă maşină în mine şi m-a aruncat într-un stâlp. M-am speriat extrem de tare şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că nu era Alesia în maşină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul şi am reuşit să o fac să înţeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special şi să nu mai avem episoade de plâns insistent”, a povestit vedeta pe www.elacraciun.ro

Ela a mai detaliat și ce se poate întâmpla într-un accident, cu un astfel de impact.

„În cazul unui accident produs la o viteză relativ mică, 45 km/h, persoanele aflate în autoturisme care nu poartă centură de siguranţă pot fi aruncate în afară cu o forţă de 30 ori mai mare decât greutatea proprie. Impactul cu orice obiect din maşină corespunde lovirii cu un baros în faţă, căderii în cap de la şase metri, izbirii de un zid de beton sau cu un geam cu viteză de 60km/h. Aşa că data viitoare când vă gândiţi că mai bine îl lăsaţi pe cel mic fără scaun/centură decât să se smirocăie tot drumul, mai bine alegeţi a doua variantă”, a notat vedeta pe blog.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: iqad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Oana Roman trăiește încă o dramă după separarea de soțul ei: „Nu mai vorbesc nici cu sora şi nici cu tatăl meu”

Tatăl Danielei Crudu, primele declarații după ce fiica ei a mărturisit că nu va depune plângere la poliție: „E tânără, se reface”