Ea este artista despre care Carla`s Dreams a spus ca este „strasnic de frumoasa”

Sabrina Stoica l-a impresionat pe îndrăgitul artist cu participarea ei la SUPERSTAR, de la ProTV. După ce a cântat un cover după piesa Viva la Vida de la Coldplay, Carla`s a adăugat că  a fost cucerit de inocența interpretării Sabrinei.

Și nu a fost singurul care a remarcat talentul tinerei. Marius Moga a declarat că vocea ei sună radio friendly, amintindu-i de Dido. „M-am cufundat în interpretarea ta” a mai zis și Smiley.

Urmărindu-și pasiunea pentru muzică, Sabrina se pregătește de prima ei lansare. Și-a demonstrat deja talentul prin lansarea pe YouTube în ultima luna a două interpretări emoționante ale pieselor Lume (după Spike) care a strâns deja 50k vizualizări, și Acasă (după Irina Rimes) care are 30k de vizualizări. Celor două cover-uri li se adaugă interpretarea în stilul Sabrinei a piesei Happier than ever a lui Billie Eilish, recent lansat pe pagina ei de YouTube – LINK.

La final de februarie, Sabrina va lansa single-ul Valuri la mal, o melodie despre reconectarea cu o iubire de mult pierdută. Cu o voce suavă, Sabrina este o gură de aer proaspăt pentru industria muzicală românească, o prezență tânără și enigmatică.

În viața de zi cu zi, Sabrina împletește pasiunea pentru muzică cu preocupările pe care le are în calitate de studentă în anul 5 la arhitectură. „Vreau să-mi proiectez propria scenă pe care să cânt într-o zi la marile festivaluri din lume.” declară artista.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata