Dupa X Factor Hera a lansat videoclipul piesei „Love Is Real”

Protejata lui Horia Brenciu, finalista X Factor, Andra Lupu (fostã componentã a trupei Instinct) lanseazã o piesa solo, despre dragoste, în toate etapele și formele ei. Love Is Real, lansată sub numele solo de scenă al Andrei – Hera, “este o piesă despre iubire, o piesă pentru cei care poate și-au pierdut încrederea în dragoste și le este frică de un nou început, început care este inevitabil atunci când totuși îți dorești să trăiești o poveste de iubire, cineva trebuie să facă primul pas” povestește Hera.

Piesa a fost compusă de ea împreună cu prietenul ei Claudiu Nerghes (Klyde), în studioul “DarkViolet Records” și clipul este actual, urban, realitatea povestilor de iubire contemporane, cu accente romantice și de poveste, care i se potrivesc Herei atât de bine.

Participarea și succesul obținut în show-ul de televiziune X Factor, precum și în cadrul Selecției Naționale Eurovision, alături de fostul ei coleg Vlad, i-au marcat pozitiv cariera Andrei Lupu (Hera). Ea studiază la Conservator, secția Jazz, a terminat sesiunea cu rezultate foarte bune, compune și a reînceput concertele, atât pe litoral cât și în țara

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata