După muncă, și răsplată pe măsură, numai la Studio20

Simți că majoritatea joburilor disponibile pe piață, cu programe stricte, ore lungi lucrate la un birou incomod și ședințe interminabile, nu sunt pentru tine?

Ești în căutarea unui job care să necesite puțină creativitate și să îți asigure atât flexibilitate, cât și siguranță financiară? Studio20 îți propune soluția perfectă – angajează-te ca model de videochat!

Chiar dacă este un domeniu considerat încă destul de controversat (mai mult decât ar trebui), videochat-ul este perfect legal în România, fiind reglementat prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei, modificată ulterior prin legea nr. 496/2004 și prin legea nr. 301/2007. Pe această bază, Studio20 dezvoltă de peste 20 de ani una din cele mai profitabile și cunoscute afaceri din domeniul videochat-ului atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Succesul îi este confirmat prin numărul mare de sedii deschise în țară (6 în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara), cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA), dar și prin premiile câștigate la festivaluri internaționale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Prin urmare, abordarea relației cu jucătorii-cheie ai afacerii – modelele de videochat – trebuie să fie direct proporțională cu renumele cu care se mândrește Studio20. Pentru a crea un parteneriat de lungă durată și avantajos pentru ambele părți, Studio20 propune un pachet salarial fabulos chiar și pentru tinerele fără experiență în domeniu. Iată detaliile esențiale, prezentate pe scurt:

– venit minim garantat de 1000$ în primele 3 luni de activitate pentru toate modelele nou angajate, de sex feminin;

– comision de bază de 50%, aplicabil încă din prima zi de lucru;

– bonusuri suplimentare de 5% pentru: primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); câștiguri de minim 15.000$ pe lună; comportament online exemplar; colaborare pe termen lung;

– bonusuri suplimentare de fidelitate la împlinirea a 12 luni de activitate în cadrul Studio20 (calculate în funcție de veniturile obținute);

– după 3 luni de activitate, posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare.

Iar cum satisfacția modelelor din echipă este extrem de importantă atât pentru dezvoltarea fiecăreia dintre ele, cât și pentru viitorul studio-ului, beneficiile nu se opresc aici. Conform celor menționate mai sus, la Studio20 nu este necesară experiența în domeniu pentru a te angaja ca model de videochat. Astfel, fiecare model nou angajat va beneficia de o perioadă de training, aflând trucuri utile din domeniu și familiarizându-se atât cu site-urile pe care va lucra, cât și cu aparatura tehnică implicată în activitatea lor. În plus, în cadrul primei ședințe foto va colabora îndeaproape cu consilierii de imagine, primit diverse sfaturi cu privire la look-ul general (ținute, coafură, machiaj), cât și la comportamentul afișat (mimică, gesturi, limbaj).

Nu în ultimul rând, modelele angajate la Studio20 nu vor fi constrânse de un program fix, strict. Pe lângă faptul că pot lucra, desigur, cu normă întreagă sau parțială, acestea îți pot alege turele după bunul plac: în timpul zilei, seara sau chiar noaptea. De asemenea, au posibilitatea de a lucra de la unul din sediile Studio20 sau, pentru confort sporit, chiar de la ele acasă. Astfel, fiecare îți poate stabili programul conform nevoilor și posibilităților, astfel încât să poată avea timp de studii, hobby-uri sau diverse probleme personale.

 

În concluzie, putem spune că experiența își spune cuvântul – Studio20 recompensează modelele de videochat atât pe măsura performanțelor, cât și pe măsura așteptărilor. Te poți bucura și tu de toate beneficiile menționate, alăturându-te echipei Studio20! Nu ezita – contactează acum Studio20 și fă o schimbare în bine pentru viitorul tău!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata