Dupa ce au plecat din Romania acum Dragos Mostenescu si Oliver Popa lucreaza la Londra

Înca din anul 2017 cunoscutul actor de comedie Dragoș Moștenescu cunoscut din „Chestiunea zilei” dar si din „reality-showul „Ferma Vedetelor dar si din serialele „La Bloc” și „Nimeni nu-i perfect” și-a luat familia și a plecat la Londra. Acolo a sperat că va avea avea mai mult noroc decât în România. A sustinut spectacole de comedie si a jucat teatru si chiar a inceput un serial pe Youtube. Insa din păcate, a venit pandemia și actorul nu mai poate participa la spectacole de stand-up sau alt gen. Astfel că acum el și-a găsit o nouă sursă de venit despre care ne-a spus mai multe colegul sau Oliver Popa, celebru tenor si profesor de canto.

La 53 de ani indrăgitul actor Dragoș Mostenescu a decis sa ia totul de la capat la Londra inca din 2017 impreuna cu toata familia. Dupa mai multe incercari se pare ca acum in pandemie actorul lucreaza impreuna cu Oliver Popa în cadrul AB Music Academy (fondată în 2012 de Andrada și Florin Pascu) unde conduce secția de dramă din cadrul școlii. Impreuna au pus in scenă un spectacol gen one-man-show și un musical pentru copii intitulat „Cartea Poveștilor”, din nou o creație proprie” ne-a spus actorul care face cursuri de actorie, pian și chitară. Alături de Oliver Popa și de ceilalți profesori, actorul pregătește tinerii talentați pentru un viitor artistic. “Deși suntem în plină pandemie am continuat să predăm. Orele în mediul online au înlocuit orele face-to-face pentru o perioadă. Mă bucur să văd că studenții noștri continuă să se pregătească alături de noi indiferent de greutățile întâmpinate. Întreg colectivul școlii este aici pentru ei și încercăm să organizăm diverse evenimente artistice pentru anul 2021” ne-a declarat Oliver Popa. În cadrul proiectului “Artă Fără Frontiere”, Dragoș Moștenescu alături de colegii lui încearcă să creeze legături între românii din toate colțurile lumii.

Ce spune Oliver Popa despre proiect?

Am o colaborare foarte frumoasa cu Dragos Mostenescu. Ne completam foarte bine. Imbinam cu elevii nostri orele de canto cu orele de actorie. Intotdeauna am considerat ca un artist adevarat trebuie sa cunoasca cate putin din ambele ramuri artistice. Ne-am intalnit in cadrul colaborarii noastre la AB Music Academy din Londra. A fost o intalnire foarte frumoasa mai ales ca eram deja un fan fidel. Mama a fost si mai incantata decat noi toti. Urmareste si acum zilnic episoadele serialului “La Bloc” si imi spune constant sa ii transmit salutari. Abia asteapta sa vina in vizita la Londra sa il intalneasca pe Dragos si sa il felicite personal pentru toate reusitele lui”, ne-a mai spus Oliver Popa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata