Duo specializat in dance: Sunnery James si Ryan Marciano lanseaza „Run”

Sunnery James și Ryan Marciano lansează vineri, 16 septembrie, „Run”, o piesă care se va regăsi pe viitorul album al celor doi artiști. Cu o voce puternică și cu o linie de bas pe măsură, „Run” promite să invite la dans oamenii de peste tot din lume.

 

Sunnery James și Ryan Marciano formează un duo de excepție, care a demonstrat, în nenumărate rânduri, energia pozitivă care poate să fie transmisă atunci când faci lucrurile cu pasiune.

 

Acum, „Run” vine să cimenteze acest succes și să ridice o mare de oameni în picioare. Indiferent că dansăm acasă, pe plajă sau într-un club, pe toți ne unește dragostea față de muzică și viață, în general.

Prin urmare, noua piesă a celor doi DJ și producători ne reamintește cât de important este să ne conectăm unii cu alții.

 

Sunnery James și Ryan Marciano sunt pilonii arhetipali ai muzicii dance. Cu apropae două decenii de experiență pe scenă, cei doi se bucură de succes la nivel mondial cu melodii precum „Savages”, „Life After You”, „Summer Things” și, recent, „Better Things”. De asemenea, aceștia își cultivă soundul prin propria amprentă SONO și călătoresc frecvent prin lume cu conceptul lor Sexy by Nature.

 

CREDITE

 

Sunnery James & Ryan Marciano – Run

Producător: Toby Scott, Paul Harris, Jasper Kuijper, Sunnery James Gorré, Ryan Marciano de Lang 

Compozitor: Alexander Kotz, Toby Scott, Paul Harris, Jasper Kuijper, Sunnery James Gorré, Ryan Marciano de Lang 

Textier: Alexander Kotz

Case de discuri: Armada Music B.V./ Roton Music under exclusive license from Sono Music

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata