Dubla ipostaza pentru Jolie de 1 Iunie – pe aceeasi scena solista si model

Ziua copilului a fost prilej de multe activitati pentru copii din toata tara. 1 Iunie a fost o zi speciala in care au avut loc o multime de activitati printre care concerte si prezentari de moda. La un astfel de evemiment a participat si Jolie, micuta artista de 12 ani care a participat in dubla ipostaze.
Intr-un mall din Bucuresti a avut loc un eveniment special de 1 Iunie, de ziua copilului, o prezentare de moda iar in deschidere a cantat Jolie – Andreea Roata trei piese pintre care si „Zarurile” si doua coveruri „Be Happy” si „Talking to the moon”.

jolie si cei doi dansatori
jolie si cei doi dansatori

Pentru piesa „Zarurile” a avut chiar si decorul din videoclipul lansat, adica cele doua zaruri imense folosite la filmari, Jolie a avut doi dansatori cu care a dansat pe podiumul construit special pentru cei care au defilat in prezentarile de moda cu mamici si copii lor. Iar Jolie a urcat si ea din nou pe scena si a defilat imbracata in mai multe tinute speciale care o faceau sa para o printesa.

model jolie
model jolie

Cine e Jolie?

Jolie a lansat videoclipul piesei „Zarurile” a carei muzica, orchestratie si mix&master este facuta de Alin Radu, textul de Sandel Balan iar producatorul videoclipului este Robert Bratu. „Sunt foarte mândră de această piesă! A apărut datorită profesionalismului și flerului domnului Săndel Bălan același care a reușit să umple sufletele miilor de oameni care au ascultat piesele compuse pentru fata lui încă de la debuturi. Este o piesă energică care nu ii poți fi indiferent”, spunea pustoaica care face canto, modelling si a facut si dansuri. Tanara Jolie este eleva in clasa a 5-a la Colegiul National de Muzica George Enescu din Bucuresti unde studiaza ca instrumente fagotul si pianul. O alta pasiune a ei o reprezinta hainele, autfit-urile, de aici si participarea si colaborarea ei cu agentii de modeling din Romania si Milano. A prezentat moda pe marile podiumuri ale lumii, in Dubai, Paris si Milano dar si in Romania.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata