Dubla aniversare Disneyland Paris 30 de ani Disneyland si 25 de ani Walt Disney Studios Park

Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) și primul care a fost deținut și operat de Disney.

Disneyland-Paris-30
Disneyland-Paris-30

Al doilea parc tematic, Walt Disney Studios Park , a fost deschis publicului pe 16 martie 2002. Cu 15.405.000 de vizitatori combinați de la stațiunile Disneyland Park și Walt Disney Studios Park, în anul fiscal 2009, stațiunea a devenit cel mai vizitat loc de vacanță din Franța și Europa.

mickey mouse
mickey mouse

Anul acesta s-au creeat noi costume speciale pentru personajele Disney, pentru Micky Mouse, Minnie, Donald si Daisy Duck, Pluto si celelalte. Si nu numai costume dar si noi decoruri in parcurile speciale plus accesorii si surprize pentru fani, de la dulciurile tematice pe care le poti cumpara pina la haine si surprize cu accesorii cu 30 de ani de parc. Adevarate surprize pentru vizitatorii care vor merge sa viziteze parcul.

disneyland 30 de ani
disneyland 30 de ani

Ce ar trebui sa stiti daca vreti sa mergeti in vizita la Disneyland Paris

Vreti o calatorie fara griji si probleme la Disneyland Paris? Atunci trebuie sa va rezervati o calatorie speciala fara probleme la Disneyland la agentia oficiala care te poate trimite fara proleme in taramul de basm.

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
binary comment

Astfel ca daca iti vei rezerva vacanta la Happy Tour vei avea un pachet complet: bilete de avion, transport aeroport hotel cu autobuzele speciale, cazare la unul dintre hotelurile tematice de langa parc, mese zilnice, intrari in cele doua parcuri si extra bonusuri. O vacanta adevarata pentru familia ta daca esti fan al personajelor Disney.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata