“Drumul tăcerii”, un serial grecesc, cu o intrigă dominată de mistere, are PREMIERA astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2

Astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, telespectatorii se pot bucura de premiera serialului “Drumul tăcerii”, o producție captivantă, combinație de dramă și mister, cu intrigă puternică și întorsături de situație specifice genului policier. Serialul va putea fi urmărit în fiecare joi si vineri, de la 15:00, la Kanal D2.

Lansat în 2021, în Grecia, “Drumul tăcerii” (original: “Silent Road”) redă acțiunile misterioase care se petrec într-una dintre cele mai bogate suburbii ale Atenei, acolo unde un autobuz școlar al unei școli private dispare cu tot cu elevi. Evenimentul pune pe jar întreaga comunitate. Forțele de poliție cercetează zona și Nasos (Dimitris Lalos), un detectiv cu experiență, este pus la conducerea anchetei. Comunitatea locală și întreaga țară sunt șocate de vestea că dispariția autobuzului școlar nu este un accident, ci un caz rar de răpire în grup.

Printr-o întorsătură ciudată a evenimentelor, Thalia (Penelope Tsilika), o tânără jurnalistă și <oaia neagră> a uneia dintre cele mai puternice familii din oraș, devine singura persoană cu care răpitorii aleg să comunice. Femeia devine imediat o persoană de interes maxim pentru poliție. Faptul că are o relație tensionată cu familia ei, mai ales cu tatăl, Spyros (Antonis Kafetzopoulos), puternicul proprietar al carierelor din zonă, o face și mai suspectă.

Vestea șocantă a răpirii copiilor pune o mare presiune asupra tuturor celor implicați în acest caz, care se transformă, treptat, într-o bombă gata să explodeze. Poliția încearcă să pună cap la cap un puzzle dificil de suspecți, şi o rețea de secrete și de minciuni începe să se destrame.

Confruntați cu un adevărat coșmar, toate personajele vor fi nevoite să se împace cu propriii demoni.

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, primul episod al serialului „Drumul tăcerii”. Producția va putea fi urmărită în fiecare joi și vineri, de la ora 15:00, numai la Kanal D2.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata