Drama din spatele aparențelor Andreei Raicu. Ce o macină pe vedetă încă din copilărie

Andreea Raicu este renumită de către publicul românesc de mai bine de 20 de ani. Talentată, cu o voce aparte și frumoasă din cale afară, vedeta ascunde însă o dramă peste care a trecut foarte greu.

Care este drama din spatele veseliei Andreei Raicu

Andreea Raicu a fost dintotdeauna și încă este o prezență foarte plăcută la fiecare apariție a sa. Este o femeie superbă, cu o carieră de succes la care mulți visează și cu un statut social foarte ridicat. Cu toate acestea, veselia și zâmbetul vedetei cu care ne-a obișnuit se șterge de pe chipul prezentatoarei tv din cauza unei suferințe vechi.

Problemele Andreei Raicu au început încă de când era doar un copil. Mama sa a fost însoțitor de bord și mai mereu era plecată de acasă. Ca un copil oarecare, vedeta a resimțit imediat absența celei mai importante persoane din viața ei.

”Îmi era foarte dor de ea când eram mică şi asta mi-a influenţat foarte mult viaţa şi veşnic am avut această teamă de abandon. Tot timpul îmi spunea că tot ceea ce fac trebuie să fie impecabil, fără greşeală şi ireproşabil. Sunt cele trei cuvinte pe care cred că nu o să le uit niciodată, iar tatăl meu îmi spunea că tot timpul trebuie să fiu foarte deşteaptă, că altfel o să râdă lumea de mine. Dorinţa mea de a fi perfectă era atât de mare, încât nici nu mai conta ce-mi doream. Conta să fac pe plac celorlalţi, să nu mă fac de râs, să nu greşesc.”, a dezvăluit Andreea.

După ce și-a termiat studiile liceale, Andreea Raicu a început să se implice în televiziune. Odată cu timpul, cariera ei a început să fie din ce în ce mai înfloritoare, iar publicul din România a urmărit-o de fiecare dată cu drag. Cu toate acestea, acest aspect a avut și un impact negativ. La vârsta de 19 ani, vedeta a avut nevoie de ajutor de specialitate.

”Am început să fac terapie și din cauza presiunii pe care am simţit-o din partea presei, nu eram obişnuită şi cu revistele de paparazzi. A fost o perioadă în care oriunde mă duceam, era cineva în spatele meu, un aparat de fotografiat, cineva care voia să ştie ceva despre viaţa mea. Voiam să rămână doar a mea. Nu mai aveam chef de viață, nu mai aveam energie să fac lucruri. Nu mai aveam niciun fel de direcție”, a povestit Andreea Raicu.

Cum a luat sfârșit depresia Andreei Raicu în urma călătoriei în India

În urmă cu aproximativ 10 ani, Andreea Raicu a luat o hotărâre care i-a schimbat total viața. Vedeta s-a decis să părăsească țara și să meargă în India, într-un ashram, unde a stat o lună de zile. Acolo, vedeta a admis că a devenit o altă persoană.

”Am făcut cunoștință cu mine, cu cine sunt eu cu adevărat, am regăsit omul din spatele măștilor și armurilor construite de-a lungul timpului. E locul în care am plâns, am urlat să descătușez furia care domnea în mine, am râs la bucuria întâlnirii cu mine, am dansat, am meditat, am stat în izolare, am făcut lucruri la care nici nu mă gândeam”, a mai spus vedeta.

Din nefericire, suferința și drama prin care a trecut Andreea Raicu se regăsește și în sufletele mai multor persoane la nivel global. Aproximativ un milion de oameni se sinucid în fiecare an din cauza depresiei.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: click.ro, adevarul.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata