Dragoste fără cuvinte, YUKA x Zodier – ,,La Sacou”

Nu-i doar un sacou, e dragostea mea… Conform versurilor cântate de YUKA și Zodier, dragostea nu stă ascunsă în gesturi fastuoase sau gândite în profunzime, ci în cele mai mici. O întâlnire menită să se întâmple, un sacou oferit atunci când ai nevoie, poate reprezenta cea mai pură declarație de iubire sau, în cazul în care nu a fost interpretată așa, să devină subiectul unei piese sensibile și melodioase, care să întâlnească doi artiști la început de drum, dar cu foarte mult potențial.

 

,,La Sacou” a fost scrisă de Zodier, iar producția a fost realizată de Radu Pârvulescu. Piesa vine însoțită și de un live session special, filmat pe marginea lacului Snagov. Producția live session-ului a fost realizată de Mihnea Părăuan.

 

,,Cele mai sincere trăiri sunt țesute în gesturi mărunte, nu în cuvinte mari, în promisiuni. Declarațiile de dragoste sunt toate cuprinse în floarea pe care o culegi pentru ea, biletele surpriză lăsate pentru a le găsi mai târziu, sau în sacoul lui oferit când afară este frig. <<La Sacou>>, noua piesă lansată de mine, alături de Zodier, este despre toaaate emoțiile ascunse în micile gesturi.

Zodier a pus în versuri povestea, după ce la o petrecere ar fi vrut să spună unei fete tot ce simte pentru ea, dar cuvintele parcă erau prea mici, așa că, timid, i-a oferit sacoul lui. Când am ascultat povestea piesei, ținute în sertar deja de ceva vreme, și fiind o visătoare îndrăgostită de iubirea pură, am intrat în proiect cu mare încredere că va ieși ceva magic.” ne spune YUKA.

,,Ideea piesei a pornit când eram la o petrecere, iar fata de care-mi plăcea tremura de frig. N-aveam ce să fac, decât să-i ofer sacoul meu să-i țină de cald, și dacă n-am reușit să-i spun ce simt, speram cumva, în sinea mea, să-și dea seama că sacoul ăla nu era doar o piesă vestimentară, ci o parte din mine…evident, asta nu s-a întâmplat, dar probabil nu-i târziu să afle că n-a fost doar un sacou…” ne spune Zodier.

 

YUKA are 18 ani și am putea să îi spunem „fericire”. Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge. Adoră muzica încă de la 5 ani, când a pășit prima data pe scenă și a câștigat inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. De 2 ani, YUKA lucrează cu cea mai bună echipă, Global Records, iar împreună au lansat piese precum „Aripi de Nisip”, care în vara anului 2021 a fost difuzată pe Radio Zu, Pro FM, intrând în top 40, „Waste Your Love”, care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify, și cea mai recentă lansare a sa, ,,Mincinosul perfect”, o piesă care îi demonstrează versatilitatea.

 

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarketul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R). Piesa sa, ,,Albastru răsărit”, s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat ,,Mă auzi?”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata