Dragos Bucur: ”Nu poti sa nu recunosti performanta”. Show-ul Romanii au talent a fost lider absolut de audienta!

Sunt la graniță cu perfecțiunea”, a spus Andi Moisescu la finalul unuia dintre momentele de aseară. Și chiar așa a fost: talentele au fost de aur, au primit aplauze, au ridicat oamenii în picioare și au demonstrat că este un sezon #magic. Ca în fiecare vineri seara, telespectatorii nu au ratat niciun minut, iar emisiunea a fost lider absolut de audiență.

 

”O viață plină de sacrificii. Trebuie să avem multă încredere reciprocă”, au spus Kimberly și Holler Zavatta Bogino înainte de a oferi tuturor celor din sală un spectacol de neratat. Sunt din Spania, fac parte dintr-o familie care a adoptat circul ca fiind parte din viața lor și vor să ducă mai departe ceea ce au învățat acasă. Dornici să facă înconjurul lumii cu numărul lor, cei doi au reușit să demonstreze că sunt de neuitat, așa că Dragoș Bucur nu a stat pe gânduri, a apăsat butonul auriu și i-a trimis în semifinale. ”Când vezi un număr care se apropie de punctul maxim, nu poți să nu recunoști performanța”, a spus el. Iar Andra a admis că ”Dragoș a făcut un cadou pentru semifinale”.

Dragoș Bucur - golden buzz
Dragoș Bucur – golden buzz

Cea de-a cincea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:55. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.9 puncte de rating și 43.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.7 puncte de audiență și 8.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.6 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 22:13, peste 3.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Maximus Lisniac, Mircea Chiroșcă, Arsenii Khrapeichuk, Bubble Laboratory – Dr Bubble and Milkshake, Florin Ciotlăuș, Vatra Horelor, Aurora, Keiichi Iwasaki, Eugeniu Cernat, Echipa Nomin Jyuku, Tulga și Alexandra Ionel.

 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata