Doza de funk electric din playlistul vostru – “Where Do You Go” – Jade Shadi x RHM x Trackula

Energetic, mind blowing și funky, în același timp. “Where Do You Go” este colaborarea dintre Jade Shadi, RHM și Trackula, care te va face să te miști așa cum vrei. Chiar dacă povestea versurilor nu este cea mai fericită, piesa vine cu o viziune optimistă oferită de ritmul groovy.

Piesa a fost scrisă de Rollo, care a lucrat cu nume precum BTS, Galantis și Ava Max, alături de IRAIDA și Aki, care au colaborat anterior cu INNA și Olivia Addams. Producția a fost realizată de Aki.

Proiectul Jade Shadi s-a născut din dorința de a oferi oamenilor libertatea de exprimare în toate formele sale. Scopul lui Jade Shadi este de a ajunge la playlisturile tuturor ascultătorilor de muzică, dar și pe scenele celor mai renumite festivaluri.

RHM sau Romanian House Mafia reprezintă un proiect muzical care combină genurile House, Dance și Pop prin cele mai îndrăznețe producții. Pe lângă single-uri, RHM propune bucăți muzicale cu artiști renumiți din industria muzicală românească și internațională precum Giiants, Ilkan Gunuc, INNA, Minelli și Alina Eremia. În acest moment, “Jalebi Baby” de la Romanian House Mafia x Trackula are peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, “Smoking Nirvana” de Ricii Lompeurs x Romanian House Mafia are 1,6 milioane de stream-uri pe Spotify și “Party”, o colaborare între INNA, Minelli și Romanian House Mafia are peste 2,5 milioane de stream-uri pe Spotify.

 Trackula ilustrează un proiect misterios în rândul producătorilor români de muzică, numele său fiind inspirat de povești tradiționale, cunoscute în întreaga lume. Artistul combină stilul House cu cel electronic/EDM într-un mod unic și fără precedent.

Jade Shadi x Romanian House Mafia x Trackula – Where Do You Go – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata