Doru Todorut are o noua surpriza muzicala pentru fani – „Pe drum”

Se pare că Doru Todoruț este într-o perioadă prolifică din punct de vedere muzical: astăzi a lansat single-ul “Pe drum” cu un videoclip extrem de interesant, plin de elemente care ne duc cu gândul spre Italia, pregătește noul single Deepcentral după 4 ani de așteptare și a început munca alături de Cici Rogojan la o piesă nouă semnată 2 GENTS.

Artistul ne-a mărturisit: “Sunt extrem de entuziasmat de acest single, de videoclip, de rezultatul muncii mai multor oameni dragi mie. Această piesă este una specială, pe care am înregistrat-o și cu tenorul Alessandro Safina în limba italiană. Aștept să o lanseze și el curând. De aici și ideea de a aduce în clip elemente din Italia, care te poartă cu gândul spre călătorie, spre bucurie, spre spiritul nostru latin.”

Doru apare la volanul unui Ferarri galben superb de 930 cp, videoclipul fiind unul plin de culoare și având o poveste de dragoste a unui cuplu ce sărbăptorește 20 ani de relație. Romantic, așa cum artistul ne-a obișnuit deja prin celelalte single-uri lansate sub numele său. Doru a ținut să precizeze că bolidul nu este al lui, cu toate că i-a rămas sufletul la el. “Este incredibil de versatil: dacă nu ești agresiv aproape că uiți ce mașină e. Dar, dapă cumva ai apăsat pedala mai brusc, trebuie să te aștepți la o tornadă pe șosea. E wow!”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata