Dorian – Sade. Cine este EA?

„Am, iubito 2″, albumul pe care Dorian îl va lansa anul acesta, este o continuare a EP-ului „Am, iubito”, un material care s-a bucurat de succes în urmă cu 6 ani.
Piesa „SADE” este o observație la ceas de seară, o privire pe fereastră asupra unei anume EA. Cine este EA? Unde se duce și dincotro vine? Seduce, lasă, uită, trece mai departe? Toate acestea și multe altele este ea, este Sade. Această prezență misterioasă care pune pe toată lumea pe gânduri.
„SADE” poate fi o anume Ea, sau o oarecare, ceea ce face din piesă o descriere valabilă multor femei, cunoscute sau nu. Piesa „SADE” este a 13-a piesă a albumului și cu siguranță va purta noroc, continuând succesul pieselor lansate până acum de Dorian.
„Piesa discută despre perspective şi despre faptul că aparențele pot fi înşelătoare. Orice om are o poveste, iar de multe ori stigmatul social poate fi nedrept. În această poveste am încercat să subliniez aceste lucruri şi să prezint un narativ real, cu o valoare emoțională puternică.” declară Dorian despre „SADE” noua sa piesă.
Piesa „SADE” este o producție HaHaHa Production la care au lucrat Andrei Mihai și Dorian.
Urmărește-l pe Dorian:
Instagram: https://www.instagram.com/therealdorian/
Facebook: https://www.facebook.com/whoisdorian/?locale=ro_RO
TikTok: https://www.tiktok.com/@dorianlionz
Youtube: https://www.youtube.com/@WhoIsDorian
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4k8iiohajvpUG0qvetjHC1
Link magazine digitale: https://bfan.link/13-sade
Link YouTube: https://youtu.be/PO-sjNtqX9k

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata