Domino lansează piesa „Shake it girl”

Artistul din spatele proiectului DOMINO este producător, compozitor și pianist, devenind un adevărat cameleon atunci când își exprimă personalitatea efervescentă prin muzică. Prima sa piesă, compusă și produsă de el, Shake it girl, combină diverse ritmuri și devine molipsitoare încă de la primul play. Ritmurile ei amețitoare se simt în fiecare beat și duc cu gândul la o petrecere care nu se termină niciodată.

“Shake it girl este o piesă foarte funny, care mă ajută să mă relaxez și să uit de orice griji sau probleme. Mă duce cu gândul direct la o petrecere pe plajă. Și că aș rupe butonul de repeat în club”, a spus DOMINO.

Experimentând de-a lungul timpului o gamă largă de stiluri muzicale, de la jazz la rock, dance sau reggaeton, artistul din spatele proiectului DOMINO a semnat hituri internaționale pentru mai mulți artiști, muzica lui fiind ascultată la radiouri și în cluburi din Europa, Rusia, Statele Unite ale Americii și Orientul Mijlociu. Piesele sale reprezintă o joacă printre diverse genuri și sunt un mix excelent de electro dance, pop house, reggaeton, R&B și soul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata